” Yusuf punya ekspresi dapat betul tu suka sangat.. ” – Netizen

Hairul Azreen Muatnaik Video Anaknya, Yusuf Iskandar Sedang Belajar Secara Online. Amboi Bukan Main Excited Lagi Yusuf Kena Puji Dengan Cikgu. Comel Je Masa Buat Gaya ‘Yes’ Tu !!

Pada masa kini, belajar secara atas talian atau online sudah menjadi satu kebiasaan buat pelajar dari tadika sehingga ke peringkat universiti. Namun tidak semua pelajar boleh menumpukan perhatian sebagaimana pembelajaran secara bersemuka.

Meninjau ke akaun Instagram pelakon Hairul Azreen, Hairul ada memuatnaik video anak sulungnya, Yusuf Iskandar sedang belajar secara atas talian. Yusuf yang baru berusia 5 tahun dilihat begitu bersemangat untuk belajar.

Yusuf boleh mengikut arahan yang diberikan oleh gurunya dan terus membuat latihan yang diberikan. Setelah selesai, Yusuf segera menunjukkan hasil kerjanya ke arah skrin laptop untuk gurunya menyemak.

Apabila Yusuf menerima pujian daripada gurunya, reaksi Yusuf yang begitu gembira telah membuatkan ramai terhibur. Wah, bukan main excited Yusuf dengan membuat pelbagai gaya. Alahai, comel dan bijaklah Yusuf.

Jom tonton video di bawah :

Ramai terhibur melihat gaya Yusuf selepas gurunya menyatakan jawapannya betul. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Dia buat ‘yes’ tu dh mcm han seojun, alaaa teringat pula tiber.. Rajin nya dia belajar semoga menjadi ank yg soleh dan bijak.. “

” Comel la yusuf nii.. Belajar rajin2 big hero.. He is getting bigger day by day. teringat dia masa kecik dulu nang1s dalam kereta  “

” Comelnyaaa.. over.. Kejap je nnt dah nak masuk uni.. Yusuf iskandar very genius n smart little boy.. ger4mnya tgk diaaaa.. “

” Terserlah ikut bapanya, comeyy la yusuf, semoga jadi anak yang pintar yusuf. Such a brilliant . Pandai.. belajar phonics yer.. bergaya.. “

” Semoga yusuf iskandar menjadi anak yang soleh dan berbakti untuk ibu ayah dan keluarga… aamin InshaAllah.. “

Alolo hehehe comel. Semoga membesar dengan baik. Yusuf punya ekspresi dpt betul tu auntie suka sgt.. good job boy… “

” Hahahah perangai daddy ni.. Smg Yusuf & Allisa membesar menjadi anak2 yg soleh & berjaya dunia akhirat… Aamiin…  “

Bagus sangat Yusuf kerana boleh menumpukan perhatian sepenuhnya walaupun belajar secara atas talian. Semoga Yusuf Iskandar menjadi anak yang berjaya suatu hari nanti dan membanggakan kedua ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen, Yusuf Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..