” Ad0i penat gelak, ter0k tu melat4h dia. Haha.. ” – Netizen

Video Emma Maembong Berpur4-Pur4 Sak1t Bersalin Sebab Mengus1k Nadya Syahera Melat4h. Ad0i Menggelab4h Nadya Dibuatnya, Siap Suruh ‘Push Push’ Lagi. Kelakar Lah Kak Bed !!

Tab1at melat4h kini bukan sahaja terjadi kepada orang tua atau lebih berusia. Malah kini orang muda juga sudah ramai yang melat4h. Buktinya ada banyak video-video orang muda melat4h dikongsikan di media sosial seperti Instagram, Facebook dan Tikt0k.

Pastinya ramai yang mengenai Nadya Syahera yang merupakan seorang pelakon dan juga model. Wajahnya sering muncul dalam drama-drama tempatan di kaca televisyen. Nadya juga merupakan salah seorang selebriti yang terlib4t dalam program Dato’ AC Mizal iaitu Pvnchline DAC.

Hasil tinjauan terbaru kami di Instagram, Emma Maembong telah berkongsi satu video semasa bersama dengan Nadya di set penggambaran drama Aku Pilih Bahagia. Seperti yang ramai sedia maklum, Nadya merupakan seorang yang suka melat4h dan sering menjadi us1kan rakan-rakan.

Dalam video yang dikongsikan, Emma menyak4t Nadya dengan berpur4-pur4 sak1t ingin bersalin. Kebetulan pada ketika itu Emma memang ada babak hamil untuk drama berkenaan. Apa lagi, Nadya yang pant4ng diusik itu terus melat4h dan membuatkan yang ada di situ terhibur dengan gelagatnya. Sempat lagi suruh Emma ‘push push‘, memang lawak lah.

Jom tonton video di bawah :

Kelihatan Alvin Chong juga turut ‘join‘ Emma menyak4t Nadya. Nasib lah dapat kawan-kawan suka mengus1k kan, haha. Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat dua sahabat baik ini. Antara komen-komen mereka :

” Bila bestfriend sho0ting bersama.. lawa nya baju emma pakai tu.. Emma bab2 menyak4t memang win.. kes1an lah.. haha.. “

” Comel laa emma pakai tudung suka sgt.. semoga satu hari nanti boleh pakai balik in shaa Allah.. Bila start cerita ni.. “

” Ter0k tu melat4h dia.. Ee emma maembong menyak4t orang.. kes1annya buat dia macam tu. hahaha.. Ya Allah jgnlah us1k dia.. “

” Comel nya emma.. memang masuk watak betul eh.. Ad0i penat gelak.. Hahahaha kelako pulak.. Haa kan lawa akak Emma pakai tudung.. “

” Ya ampun kuat menyak4t betul laa kak ema ni eyy hahaha.. Nak4l emma ni.. kuat menyak4t eh hahaha.. Jah4tnya haha.. “

” Jgn sak4t or us1k org melat4h risau jangk1t.. Hahaha emma suka kac4u orang melat4h.. Lawak lah.. Cantiknya Emma.. “

” Emma kalau bab bab menyak4t memang win.. Hahaha Kak Bed ni.. Hahaha jah4t lah kac4u dia.. Lawa emma pakai shawl.. “

Amboi Emma, suka sangat menyak4t orang yer. Jaga-jaga, tak0t berjangk1t pula penyak1t melat4h tu. Tapi kalau Emma yang melat4h pun, mesti comel juga kan haha. All the best untuk semua yang terlibat dengan drama Aku Pilih Bahagia ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG emma_maembongofficial, nadyasyahera

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..