” Wowww Lofa, no secrets anymore.. ” – Netizen

Video Neelofa Bercerita Tentang Ciri-Ciri Bakal Suami Di Rancangan Next To Neelofa Bersama Datin Seri Normala Shamsuddin. Wahhh Lofa Makin Kuat Bau Nasi Minyak Ni. Apa Benar Si Dia Yang Disebut-Sebut Gerangannya. Hint Jelas Sangat Ni, Jeng Jeng Jeng !!

Neelofa semakin mencipta nama dan kejayaannya tersendiri dalam industri. Sebagai pengacara namanya sudah cukup tersohor begitu juga dalam dunia perniagaan. Perusahaan tudung Naelofar dan susu pisang keluaran syarikatnya mendapat sambutan yang memberangs4ngkan.

Dalam usianya yang sudah menginjak 31 tahun, Lofa masih lagi sendiri dan berstatus single. Lofa pernah dikaitkan hubungan cinta bersama Dato’ Hans Isaac suatu masa dahulu namun tiada jodoh antara mereka dan mereka kekal sebagai kawan baik.

Lofa memiliki segalanya kekayaan dan kemasyuran yang membuatkan lelaki gerun untuk mendekati wanita cantik ini. Namun baru-baru ini, kedengaran desas-desus mengatakan Lofa mempunyai hubungan istimewa bersama seorang pendakwah bebas, PU Riz atau Haris Ismail.

Menerusi akaun Instagram Lofa.page ( kelab peminat Neelofa ), telah dikongsikan video yang memperlihatkan sedutan ketika rancangan Next To Neelofa bersama Datin Seri Normala Shamsuddin. DS Normala yang bertanyakan tentang pasangan hidup akh1rnya membuat Neelofa membuka mulut tentang ciri-ciri bakal suami idamannya.

Jom tonton video di bawah :

Kriteria ini lagi membuatkan peminat berteka-teki tentang jejaka bertuah itu. Apa mungkin H orangnya kerana ciri-ciri itu banyak berkait dengan si dia.

Jawapan Lofa itu memberikan banyak bayangan dan membuatkan peminat setianya gembira. Antara komen-komen mereka :

” If you to want change me, educate me, don’t f0rce me.. “

” Im so exciteddddddd bila one day nnt kak Lofa cakap dia nak kahwin.. “

” Ehem min nii aishhh tak sbr sis lahh nak dgr khbar indah.. “

” Macam faham je ayat last tu. Sweet je lofa malu2.. “

” Wowww Lofaaa, no secrets anymore.. “

” Nak tambah DUA lagi.. Jadi IMAM SOLAT dan PANDAI BAHASA ARAB. Ok byeee.. “

” Nak tambah 4 lagi, “lofa suka lelaki yg penyayang, cakap dengan lembut tetapi tegas, boleh ngam dengan semua family & boleh bawa lofa ke syurga.. “

Fuh lengkap betul jawapan yang Lofa berikan kali ini. Mungkin sedikit bayangan diberi buat peminat. Apa pun, sama kita doakan yang terbaik buat Neelofa. Andai sampai seru dan jodohnya, pasti Neelofa akan umumkan berita baiknya itu. Semoga segala urusan Neelofa dipermudahkan dan bertemu lelaki yang mampu membimbingnya.  Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa, IG Lofa.page

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..