” Wow with life time b0dyguard. Sweetnya ‘boyfriend’ Nana ni.. ” – Netizen

Gambar Siti Nordiana Hiking Bersama Anaknya, Muhammad Rayyan Nakhaie Cur1 Perhatian Peminat. Dah Besar Anak Teruna Nana, Sama Tinggi Dengan Mak. Macam Adik Beradik Tengok !! 

Aur3 penyanyi lagu Angk3ra, Siti Nordiana memang cukup terkenal dalam dunia hiburan tanahair. Sudah bergiat dalam bidang nyanyian sejak umur belasan tahun lagi, Siti Nordiana mencipta namanya dan sehingga kini masih lagi antara penyanyi wanita pilihan ramai.

Umum mengetahui, Siti Nordiana bergelar ibu tunggal dan mempunyai seorang anak lelaki hasil perkahwinannya dahulu, Diberi nama Muhammad Rayyan Nakhaie, wajahnya jarang dapat dilihat dan tidak ditonjolkan oleh Siti Nordiana di laman sosial.

Meninjau akaun Instagram Siti Nordiana, telah dikongsikan sekeping gambar Siti Nordiana bersama Rayyan. Siti Nordiana turut menulis dikapsyennya memberitahu membuat aktiviti hiking bersama anak terunanya itu. Wah Rayyan sudah besar dan sama tinggi dengan Siti Nordiana sekarang.

Sekali pandang, wajah Siti Nordiana dan anaknya ini nampak seiras benar. Memang sus4h untuk melihat wajah Rayyan di Instagram Siti Nordiana dan jika anda mengikuti akaun Siti Nordiana, banyak posting hanya berkisar mengenai karier seninya sahaja.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Rayyan yang jarang ditonj0lkan ini menarik perhatian peminat. Besar panjang sudah boleh jadi kawan baik dengan mak sudah. Antara komen-komen mereka :

” Sukanya tengok dua beran4k ni.. Moga dipelihara selalu.. Hope lepas ni dapat lah tengok 3 beran4k atau beran4k beran4k eh kak nana hehehe.. “

” Rayyan so tall already. Handsome dia MCM muka arw4h ayahnya. And Kak Nana forever adorable. Stay safe ya.. “

” Macam adik beradikkkkk.. Ini lah dia boyfriend mama. Makin hari Rayyan makin hensem lah.. Muka pun dah sama, macam kembar pun ye.. “

” Ayyan dh mcm boyfriend Nana dah.. hndsem housemate tu ye hehe.. nak sama tinggi dh anak dengan mak.. “

” Dah tinggi dari mama dia, sweetnya la hai.. bukan adik beradik eh hehe… Rayyan besar dari mama dh.. “

” Rayyan dah slim, dah sebijik muka mama.. dah macam siblings. Copy paste sangat muka mama.. “

” Wow with life time b9dyguard. Sweetnya Boyfriend Nana ni. Makin handsome dah anak teruna, manis macam mamanya jugak.. “

Diam tak diam, Rayyan sudah jadi anak teruna dan tidak lama lagi bakal menginj4k ke alam dewasa. Pastinya Rayyan akan menjadi pelindung yang baik untuk Nana. Apa pun, semoga Siti Nordiana sentiasa dilindungi Allah dan sentiasa gembira bersama anak kesayangannya ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nordiana 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..