” Yeay Alisa dah boleh jadi penyanyi one day.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Kongsi Video Alisa Aisyah Menyanyi Yang Mencuit Hati. Ad0i Alisa Bahasa ‘ We We ‘ Tu Kiut Sangat. Comel¬†!!¬†

Wajah comel si cilik, Alisa Aisyah sentiasa mencur1 perhatian peminat. Alisa yang genap setahun usianya pada May yang lalu membesar dengan sihat dan menjadi anak yang begitu ceria. Sebagaimana abangnya Yusuf Iskandar, Alisa juga cepat berjalan dan sudah mula belajar bercakap.

Hanis dan Hairul juga aktif di laman sosial dan sering berkongsimengenai perkembangan Alisa. Alisa yang lebih las4k berbanding Yusuf sering membuat telatah yang tidak dijangka. Semakin pandai menunjukkan mim1k muka yang mencuit hati, gelagat Alisa sememangnya dinanti-nantikan peminatnya.

Hasil tinjauan kami di Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa menyanyikan lagu kanak-kanak berjudul Rain Rain Go Away. Di awal video tersebut kedengaran suara Hanis memulakan nyanyian dan disambung Alisa.

Apa yang melucukan, Alisa menyanyikannya dalam versinya sendiri. Bahasa Alisa cuma Hanis yang dapat memahami kerana yang kedengaran hanya we we we dari awal sehingga akh1r. Ada bakat jadi penyanyi ganti ‘ ayam jant4n’ nampaknya Alisa ni.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa menyanyi ini mencuit hati dan meraih perhatian peminat. Seronok sungguh Alisa menyanyi dalam versi bahasanya itu. Antara komen-komen peminat :

” Awat comel tu alisa tu munc0ng tu… haha ger4m. That ‘Alisa wants to play’ moment, high pitching eh.. “

” Kalau Mak dia tak translate memang dengar we we we je lah sampai ke sudah. selain bahasa kucing, keknis pun power bahasa budak budak.. “

” Hahaha literally i knew what she’s singing. eeeeeeee muka last tuh comel betul laaaa.. mana tak ger4m tengok cinonet ni.. “

” Sounds like she speak mandarin haha.. Alahai wewewewe je ha yg bunyi, alisa cutenyaaa.. muncung tu ajuk bujibu eh hahaha.. “

” We we we we we.. Mummy pun 1 hal laaa.. ahahahahaha. nyanyi mcam tu pon comel,em payah la. habis insecure aku.. “

” Ger4aaam nya budak seketul ni. Big girl dah diaaaaaa.. Rain rain go away sangatlah Alisa.. Amboii muncung tuuu eiiii ger4mm je.. “

” Too cute to handle. Eee comelnyeee. Takleh betul tengok dia ni.. Makin lama makin comel pandai buat muka nak4l.. “

” Yeay Alisa dah boleh jadi penyanyi one day. munc9ng diaaaa tu eeee suka buat orang ger4m tau.. Cute sangat bud4k kecik ni.. “

Menghiburkan sungguh bud4k Alisa ni, menyanyi bersungguh-sungguh walaupun cuma we we sahaja yang kedengaran jelas. Apa pun, percubaan yang bagus daripada Alisa dan semoga Alisa akan menjadi seorang yang bijak seperti abangnya Yusuf.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..