” Walaupun cuma kek burger, saya tetap terharu.. ” – Aeril Zafrel

Video Wawa Zainal Buat Kej0tan Meraikan Hari Lahir Suami Tercinta, Aeril Zafrel. Part ‘Kek’ Tu Memang Rare, Siap Pegang L1ghter Sendiri Lagi Aeril !!

Baru semalam Aeril Zafrel telah berkongsi gambar bersama isterinya, Wawa Zainal dan juga anak-anaknya, Ahmad Fakhruddin Attar serta Hayla Maghfiratul Adzkiyaa meraikan hari lahir anak bongsunya yang bernama Ayya Soffya. Kini usia si comel, Soffya telah genap setahun.

Menerusi tinjauan di akaun Instagram Aeril, hari ini Aeril telah berkongsi video isteri tercinta menyanyikan lagu happy birthday sempena hari lahirnya pula. Menurut Aeril, malam tadi Wawa telah membuatkan kej0tan meraikan hari lahirnya itu.

Aeril meluahkan rasa syukur kerana masih diberi kesempatan lagi untuk hidup di muka bumi ini oleh Allah. Apa yang menariknya, menerusi video yang dikongsikan Wawa telah membawakan ‘kek’ yang sangat rare iaitu sebiji burger yang diletakkan di atas piring.

Menurut Aeril, walaupun cuma ‘kek’ burger, namun Aeril tetap terharu dengan kej0tan yang diterimanya itu. Aeril yang kelihatan tampan memakai kemeja berwarna putih itu juga kelihatan menyal4kan l1ghter sendiri dalam video ini. Alahai pasangan sama cantik sama padan ni, ada sahaja perkongsian mereka yang mencuit hati.

Jom tonton video di bawah :

Ruangan komen posting Aeril ini telah dipenuhi dengan ucapan selamat hari lahir. Namun ramai yang terhibur dengan ‘kek’¬† yang dikongsikan. Antara komen-komen rakan selebriti dan juga peminat :

” Happy Birthday Bro.. semoga sentiasa di dalam limpah rahmat & barakah ALLAH SWT hendaknya.. Aamiin Yaa Rabb.. ” – Anuar Zain

” Selamat hari lahir aeril_zafrel.. moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki lagi. Buka l1ghter sendiri yg tak tahan tu.. “

” Sanah hellwah boss.. moga diperhebatkan rezeki Nya dipanjangkan umur.. Semoga boss aeril tetap kelakar buat video ya.. “

” Cute nye awk berdua ni… moga bahagia selalu n selamanye.. Happy Birthday boss aeril_zafrel, semoga d limpahi rezeki yang melimpah ruah & sentiasa membntu orang¬≤ d sekeliling.. “

” Happy birthday geng disember. Lilin pun pegang sendiri. Happy birthday idola aeril_zafrel, bulan birthday kita sama.. ptutlah kita sama hensem / cantik hahahaha.. “

” Happy birthday to you aeril. Semoga di beri panjang umur dan kesihatan yg baik dan Ceria selalu di samping keluarga amiin3.. “

” Happy birthday aeril_zafrel moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki buat kita semua sekalian umat.. hari lahir kita sama cuma tahun berbeza.. “

Wahhh bukan main rare lagi ‘kek’ birthday Aeril yer. Boleh lah dijadikan idea untuk siapa-siapa yang menyambut hari lahir lepas ni. Burger pun burger lah Aeril, janji boleh makan kan. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Aeril. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa dalam keberkatan Allah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..