” Wow nampak dah baby bambam.. ” – Netizen

Raf Yaakob Kongsi Gambar Bersama Isterinya, Mawar Rashid Ketika Sesi Appoinment Bersama Doktor. Gambar Scan Bayi Yang Jelas Wajahnya Itu Jadi Tumpuan Peminat !!

Sekitar bulan Jun yang lalu, pelakon dan bekas peserta Dewi Remaja, Mawar Rashid memaklumkan kepada umum tentang kehamilan cahayamatanya yang kedua. Mawar merupakan isteri kepada Raden Ahmad Faizal Yaakob atau lebih dikenali sebagai Raf Yaakob yang juga adik kepada penyanyi Fazley Yaakob.

Kehamilan kali kedua ini sangat berbeza daripada anak pertamanya, Raden Muhammad Rafael . Mawar turut bercerita perihal ini kepada Portal Harian Metro bahawa al4hannya agak ter0k bagi proses kehamilan kali ini. Mengalami munt4h dan rasa mu4l yang berpanjangan, Mawar hanya mampu makan dalam kuantiti yang sedikit.

Meninjau akaun Instagram Raf Yaakob, telah dikongsikan sekeping gambar Raf bersama Mawar ketika bertemu doktor untuk check up bulanan kandungan Mawar. Kelihatan dalam gambar ini paparan scan yang menunjukkan dengan jelas wajah bayi mereka.

Tidak diberitahu samada ianya bayi lelaki atau perempuan, namun gambaran scan itu jelas menunjukkan hidung, kening, mulut dan rambut si kecil. Raf turut memaklumkan bayi mereka membesar dengan sihat dan turut memberi hint nama bayi nya sebagai baby ‘R’.

Jom baca perkongsian di bawah :

Peminat turut memberi pandangan masing-masing mengenai wajah bakal bayi yang akan lahir itu. Antara komen-komen mereka :

” Macam muka kakak dia yang comei tu, Chanella sangat mukanya tu. Moga kedua-duanya sihat dan Mawar dipermudahkan untuk bersalin nanti.. “

” Kali ni muka raff, hebat kuasa Allah, sorang muka mawar kopipes sebijik baby kali ni kopipes raff pulak.. “

” Muke kakak chanela nii, muka Raf pun ye. mcm muke papa je. Semoga dipermudahkan untuk Mawar dan Raf.. “

” Muka papa dia laaa. Hehe moga baby baik keluar sihat walafiat pon dah cukup. Mawar pun nampak berseri-seri semenjak berhijab ini. “

” Hidung dia macam papa dia. Take care semoga bersalin dengan lancar amin muka ikut anak perempuan kamu raf.. “

” Wow nampak dah baby bamm. kali ni mcm papa, sebijik c0py muka Raf. Rambut tu haha papa sangat baby.. “

” Baby girl.. mcm muka chanela pun ada. Muka Raf pun ada, kening rambut sama macam Raf. Mesti comel keluar nanti ni.. “

Gambar scan pun sudah nampak bayangan wajah si kecil ini. Ramai yang mengatakan nampak lebih iras dengan wajah Raf sahaja dan pastinya peminat tidak sabar menunggu Mawar melahirkan cahayamatanya ini. Apa pun, semoga segala urusan Mawar dipermudahkan dan berjalan lancar sehingga selamat melahirkan nanti. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Raf Yaakob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..