” This is our announcement of our date of marriage which is.. ” – Nabil Mahir

Video Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Umum Tarikh Majlis Perkahwinan Mereka. Wah Tak Lama Sangat Dah Ni. Part Ucapan Rakan-Rakan Artis Pun Menyentuh Hati Betul. Tahniah Ayda Dan Nabil !!

Semalam pelakon dan penyanyi Ayda Jebat dan tunangnya Nabil Mahir berkongsikan di Instagram mereka dengan kapsyen bakal mengumumkan tarikh pernikahan mereka. Ayda dan Nabil sudahpun bergelar tunang sejak April yang lalu.

Umum mengetahui, pasangan ini mengikat tali pertunangan secara online. Majlis yang dijalankan ketika Perintah Kawalan Pergerakan ( PKP ) itu hanya secara dari video bersama ahli keluarga. Kini sudah 7 bulan mereka berstatus tunang dan khabar mereka bakal berkahwin mula kedengaran apabila keduanya menghadiri kursus kahwin pada bulan September lalu.

Bagi pengikut setia Ayda dan Nabil, tentunya tahu tentang kisah percintaan mereka ini. Sering berkongsi video bersama, Ayda dan Nabil juga pernah bergandingan dalam video iklan Watson beberapa bulan yang lalu. Ayda menyifatkan Nabil melengkapkan segala kekurangan yang ada pada dirinya walaupun ada yang mengec4m.

Meninjau akaun Instagram Ayda, status ini dikongsikan kepada umum dan Ayda memintaΒ  peminatnya untuk melihat pengumuman tarikh istimewa mereka di saluran Youtube bernama Wuvv Show. Pastinya peminat sudahpun mula berteka-teki bilakah pasangan sweet ini bakal disatukan sebagai pasangan suami isteri yang sah.

Jom baca perkongsian di bawah :

Akh1rnya hari yang dijanjikan tiba di mana Ayda dan Nabil sendiri mengumumkan bilakah majlis penyatuan mereka bakal diadakan. Memandangkan keadaan negara masih belum reda dengan penularan wab4k penyak1t, pastinya perancangan yang teliti diperlukan agar majlis dapat berjalan dengan lancar.

Perkongsian terkini Ayda Jebat di Instagramnya kira-kira sejam yang lalu. Wah siap ada pended4han kisah bermulanya perkenalan dan percintaan mereka lagi. Sweet sangat gaya Ayda dan Jebat ni, dua-dua happy go lucky dan nampak serasi bersama.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

πŸ€΅πŸ»πŸ’πŸ‘°πŸ» Bismillah. Nak tahu date nikah? Full video, link on my bio. Finally! This is #BilAydaJatuhCinta Episod 1 di Youtube Wuvvshow. Ada 10 episod special untuk semua terutama my @ajscreamer yang nak tau perjalanan persiapan my wedding with my Wuvv. Banyak rahsia kita share dekat episod ni & akan datang. Happy watching & I miss you guys. Rindu yang teramat. 🀍 Thank you you semua yang berjaya send video to us walaupun last minute! Much love. Kepada semua, mohon doakan yang baik untuk kami, yang baik juga akan datang buat kamu semua insyaallah. Amin. πŸ™ #AydaJebat #NabilMahir #BilAydaJatuhCinta #AJNM #WuvvShow #AJscreamer #RinduSemua #PencuriHati

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

Pended4han pasangan ini mendapat perhatian peminat. Wah cantik sangat tarikhnya memang senang untuk diingat. Antara komen-komen peminat :

” Alsmt adik ayda salam dari Singapore. tak sabar nak tengok adik naik perlamin. u both are cute, sangat complete each other.. “

” Tahniah.. semoga Allah permudahkan segala urusan kalian.. semoga dipermudahkan segala urusan 01012021.. “

” Im so t0uching kakak. Yeay cepat kahwin. Tahniah… alhamdulillah semoga d prmudahkan segalanya.. aamiinn.. “

” Alhamdulillah moga segala urusan dipermudahkanNya Aamiin. Mata masuk habuk cant wait for the next episode.. “

” Tahniah tarikh yang cantik.. Semoga semua perancangan berjalan dengan baik dan Allah permudahkan semuanya.. Aamin.. “

” Wah semoga hingga ke jannah. Barakallah kak Ayda.. Semoga Allah permudahkan segalanya Aamin.. “

” Tahniah Ayda Jebat dan Nabil Mahir. Semoga dipermudahkan segala urusan. Semoga kekal hubungan hingga ke jannah.. “

Tarikh cantik 01 Januari 2021 dipilih oleh pasangan ini sebagai tarikh bersejarah mereka. Pastinya peminat sudah tidak sabar lagi menanti kedatangan bulan bersejarah itu. Sama cantik sama padan, tentunya kebahagiaan diharapkan peminat untuk Ayda dan Nabil. Kami di Berita Kopak berharap agar segala perancangan dipermudahkan dan segalanya berjalan dengan lancar.

Untuk video penuh pengumuman Ayda dan Nabil, tonton video di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat, Youtube Channel Wuvv Show

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..