” Aku yang nang1s pulak ni macam aku pulak t1nggalkan anak aku.. ” – Netizen

Nadzmi Adhwa Kongsi Video Sayu Saat Isterinya, Ardell Aryana Mengucapkan Selamat Tinggal. Alahai Sed1h Tengok Ardell Tinggalkan Adhwa Dan Urwa Ni, Seb4k Sungguh !! 

Peminat sememangnya mengetahui Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana pernah mengikuti misi kemanusiaan ke Syria dulu. Pasangan suami isteri ini antara selebriti yang bergerak aktif dalam program kebajikan malahan ketika misi pertama yang disertai Ardell dahulu Ardell sedang hamilkan anaknya Urwa.

Meninjau akaun Instagram Nadzmi Adhwa, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ardell bersama Adhwa dan Urwa di lapangan terbang. Ardell yang terlihat menang1s rupanya bakal berlepas ke Sabah bagi menyertai misi bantuan kepada petugas hadapan.

Hati ibu mana yang tidak seb4k apabila terp4ksa men1nggalkan anak yang masih kecil namun demi rasa kemanusiaan, Ardell meneruskan niatnya itu. Adhwa juga memohon doa daripada seluruh peminat untuk mendoakan keselamatan Ardell di sana dan selamat kembali nanti.

Adhwa walaupun nampak masih mampu tersenyum namun turut menulis di kapsyennya bahawa dirinya menahan air mata daripada jat0h di hadapan Ardell. Besar peng0rbanan Ardell dan niat murninya ini untuk membantu. Melihat Ardell mengucup Urwa berkali-kali itu mengundang seb4k peminat.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Ardell yang kesed1han untuk men1nggalkan Adhwa dan Urwa ini menyentuh hati peminat. Kuat sungguh semangat Ardell untuk berbakti. Antara komen-komen mereka :

” Sed1h la pulak tengok korang ni. Urwa pun baik tak meragam langsung. Semoga Allah mempermudahkan semua urusan… aamiin.. “

” Have a safe journey kak ardel. semoga Allah permudahkn perjuangan dan peng0rbanan ardell ke dan juga keluarga yg di tggalkan.. “

” Ya Allah saya pulak menang1s tengok tang1san seorang ibu tingg4lkan anak dan suami demi berbakti. Moga Allah lindungi Ardell selalu.. “

” Ala ternang1s la pulak. Apa ni buat orang sed1h huhuhu. Sed1hnya semoga dipermudahkan urusan awak adell.. “

” Semoga Allah lindungi dan permudahkan. Setiap perju4ngan ITU ada kebaikan nya. Berkorban demi membantu insan lain yang lebih memerlukan, terbaik Ardell.. “

” Kuatnyer semangat ardell. Semoga dipermudahkan urusan kak. sekali saya mengalir air mata tengok. Semoga semua frontliner dijaga Allah selalu.. “

” Semoga dipermudahkan kan adell.. Berpis4h dgn anak dan suami utk sementara membantu ummah yg lain.. InshaAllah Allah berkati.. “

” Sed1hnya…. Rsa nk menang1s, moge urusan dprmudhkn. kenapa aku yang nang1s pulak ni. Macam aku pulak t1nggalkan anak aku.. “

Memang sayu melihat airmata Ardell mengalir namun kekuatan Ardell juga dipuji peminat demi untuk membantu di kala get1r ini. Apa pun, semoga Allah menjaga dan melindungi Ardell sepanjang misi ini berjalan dan Ardell pulang dengan selamat. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmi Adhwa, IG Ardell Aryana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..