” Sweetnya Mawar, manis je mummy preggy ni.. ” – Netizen

Kandungan Mencecah 7 Bulan, Mawar Rashid Tetap Kelihatan Cantik Dan Menawan. Berseri-Seri Sungguh Ibu Mengandung Dan Comel Jer Baby Bump Tu !!

Umum mengetahui bahawa selebriti Mawar Rashid kini sedang berbadan dua. Ini merupakan kandungan kedua Mawar bersama suaminya, Raf Yaakob. Pasangan ini sudah mempunyai seorang anak lelaki bernama Raden Muhammad Rafael.

Meninjau ke akaun Instagram, Mawar telah memuatnaik gambarnya yang terbaru dengan kandungannya yang kini sudah mencecah 7 bulan. Walaupun semakin sarat, Mawar tetap sibuk menguruskan kerjayanya dalam bidang perniagaan.

Mawar dilihat begitu berseri-seri walaupun kadangkala agak penat dengan urusan kerja. Bagaimana pun kerja perlu tetap diteruskan tambahan pula Mawar juga akan melancarkan projek terbaharunya. Wah, betul-betul superwomen walaupun sedang mengandung.

Mawar atau nama sebenarnya Wan Mawar Shaputri Wan Abdul Rashid pernah menyatakan kandungan kali agak berbeza dengan anak sulungnya. Mawar sentiasa berasa mu4l dan hanya makan makanan yang tertentu dalam kuantiti yang sedikit pada awal kehamilannya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. ) 

View this post on Instagram

Walaupun 7 bulan pregnant, tapi bukan alasan untuk kita x focus dengan kerja kita, especially kpd yang buat BUSINESS tu☺️ . Penat tu ofcos penat.. tapi yang menguatkan Mawar ialah MAWAROSE SQUAD. Tak sampai hati kalau Mawar rest.. They need me to help them.. sebab tu Mawar tak habis2 meeting sana sini untuk @mawarosehq , coaching untuk @mawarosehq , shooting untuk caimpaigns2 clients Mawar lagi.. syukur alhamdulillah rezeki.. . Tapi yang lebih excited bila Mawar bekerja keras untuk tolong org yg betul2 memerlukan.. like Mawarose SQUAD.. most of stokis agen dari Mawarose nak ubah hidup mereka bersama @mawarosehq .. Siapa yang nak UBAH HIDUP, NAK TAMBAH INCOME, click link kat bio Mawar now! Jom join MAWAROSE SQUAD🤍 . . X lama lagi dah nak launching new project, lagi lah tak boleh tinggal @mawarosehq ni.. wish us luck kesyangan Mawar 😍🤍 . @farjo @makeupbyfarjo

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Perkongsian ini telah dihuj4ni komen daripada netizen yang mendoakan urusan bersalin Mawar dipermudahkan. Antara komen-komen yang diberikan :

” Berapa lama lagi baby keluarnya kak mekwa ?? Tak sabar nak tengok. Jaga dri, jaga kesihatan.. semoga smue yg terbaik untuk mawar.. “

” Makin dekat dgn Allah,makin murah rezeki Mek Wa.. semoga terus istiqomah. Doa Ibu Pregnant, Selalunya Mudah Makbul. Doakan Anak2 Agentmu Kaya Berjaya Semuanya Yaaaa. Aminnnn.. “

” Wow so glowing our Lady Boss . Semoga dipermudahkan urusan ladyboss  .. nampak berseri sgtt sooo cantikk .. mawarose  area ipoh bole dm or ws eija hihihi .. ” 

” Awww sweetnya mawar, mnis je mumy preggy ni. Semoga ladyboss dipermudahka urusan bersalin dan tak sabar nk tunggu new projects  nak mawarose dm umie from kelantan.. “

” Wow mummy, tips muka mantain kuyuss . Semoga dipermudahkan Mekwa bersalin nnti dan dipermudahkan new product . Tk shabarrrrrrrr .. “

” Cantiknya Mekwa.. berapa bulan dah tu.. Semoga dipermudahkan segala urusan lady boss mawarashid dunia dan di akhirat aminn… “

” Comel lah bila kak mawar mengandung. Semoga dipermudahkan segala urusan ladyboss..  Nampak sangat cantik dan berseri sangat.. “

Comel jer baby bump Mawar dan nampaknya sudah tidak lama lagi Mawar akan bersalin. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga dipermudahkan urusan Mawar dalam perniagaan dan terutamanya dalam persediaan untuk menyambut cahaya mata kedua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..