“ Weh, I pun tak terfikir gitu. Clever betul.. ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Video Anaknya, Keisha Laila ‘Mengenakan’ Dirinya Buat Ramai Peminat Terhibur. Comel Sahaja Gelagat Dua Ber4nak Ni. Alahai Abil, Dah Terkena Yer !!

Sebut sahaja nama Nabila Huda pasti ramai yang mengenali s0sok tubuh ini yang merupakan antara seorang pelakon yang berbakat dan mampu membawakan pelbagai watak dengan baik. Seperti sedia maklum, Nabila juga mempunyai seorang anak perempuan bernama Keisha Laila.

Meninjau ke akaun Instagram Nabila, satu video yang menunjukkan Kiesha memberikan satu cab4ran untuk ibunya. Cabaran tersebut adalah dengan memegang sehelai kain dengan kedua bel4h tangan, dan membawanya melepasi aliran air paip tanpa membuatkan kain tersebut basah.

Nabila nampaknya berusaha berfikir mencuba cara terbaik untuk mengelak kain itu daripada basah mengenai air. Melihat kesungguhan Nabila melakukan cabaran itu, Kiesha terhibur melihat reaks1 mommynya yang b1ngung memikirkan idea untuk melepasinya.

Selepas berusaha dan ‘menyer4h’, Keisha pun menunjukkan cara melakukannya. Nabila seperti tidak percaya cara yang dilakukan oleh Kiesha itu adalah jawapannya. Pandai Kiesha memperd4yakan mommynya dengan musl1hat seperti itu. Ada sahaja gelag4t Kiesha yang comel mahu mengenakan mommynya itu.

Jom kita tonton video di bawah :

Amboi, ri0h dapur dibuatnya dua ber4nak ni. Gelag4t Nabila dan Kiesha ini mencuit hati ramai peminat. Ada juga mengatakan mereka juga tidak terfikir cara yang dilakukan oleh Kiesha itu. Antara komen-komen Netizen :

“ Clever betul hahaha.. Ingatkan jawapan tutup paip tadi.. Mak anak.. Bijakkkk keisha.. bertuah btl.. Mcm tu aje dia sc4m ibu dia.. ”

“ Balik keje pen4t.. Jumpa family.. Anak pandai ceriakan mommy dia.. H1lang lel4h skjp.. Ingt kne tutup paip dlu td.. Comel.. Hahahaha cukup2 mummy kena.. ”

“ Wehhhh i pun tak terpikir gituu.. Hahaha keishaaaa.. H1lang terus pen4t.. Comel je kna kn mummy dia.. Nasib dia tak cakap tutup air then setel.. ”

“ I cant wait nak tengok rancangan abil masak dgn husben dekat astro awesome.. T0kono mummy.. Pandainya.. Boleh cuba untuk kenakn org lain plk ni.. ”

“ What an awesome mom.. Lawak s1ottt.. Hahaha.. Terpikir tutup paip.. So air pon tak kuar.. Bole lalukan kain bawah paip.. Nk tolong gelak.. Hahaha.. ”

“ Hahaha.. Okay faham sis.. Bijak memang bijak.. Selalu terhibur tgk korg dua from japan.. Selamat menyambut ramadhan kak abil.. ”

“ Comel je dua dua.. Hahaha pndai nye dia.. Bud4k sekarang.. Td ingatkan kena tutup paip.. Terk0no den.. Hahaha ad0iii uncle pun kena niii.. ”

Gembira melihat keakraban pasangan anak beranak ini yang sentiasa kelihatan begitu akrab bersama. Semoga pasangan anak beran4k ini sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan semoga Kiesha menjadi anak yang baik buat ibu dan ayah.

Silakan SHARE..

Sumber: IG kupu_kupu

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..