” Hands0menya anak awak Kuna, smart.. ” – Netizen

Kuna Muzani Kongsi Video Bersama Anak Terunanya, Nik Haikhal. Wah Dah Besar Anak Teruna Kuna Ni. Manis Macam Maknya Juga !!

Personaliti Kuna Muzani merupakan pelakon dan juga bersaudara dengan Kuza dan Kuniey. Masih aktif dalam dunia lakonan, Kuna juga berjinak-jinak dengan perniagaan karipap pus1ng sejak PKP yang lalu.

Meninjau akaun Instagram Kuna, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Kuna bersama anak lelakinya bernama Nik Haikhal. Kuna mempunyai 2 orang lagi anak iaitu Nik Hakimi dan Elysha. Menulis di kapsyennya kegembiraan seorang ibu adalah apabila dapat melihat anak-anak membesar menjadi anak yang baik dan soleh.

Kuna juga meluahkan rasa syukurnya ke hadrat Ilahi kerana anak-anaknya ini memberikan kebahagiaan kepadanya sebagai seorang ibu. Iyelah apabila semua sudah meningkat dewasa, bukan sahaja sebagai anak malahan sudah menjadi kawan bergelak tawa dan boleh berkongsi cerita.

Melihat pada wajah Nik Haikhal ini, memang memiliki wajah yang manis dan tampan lebih-lebih lagi sudah pandai bergaya. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, manis sama seperti ibunya ini. Ibunya pun mantain cantik seperti kakak dan adik sahaja gayanya.

Jom tonton video di bawah :

Wajah anak teruna Kuna ini mendapat respon daripada peminat dan ramai yang memuji wajah Haikhal yang handsome. Antara komen-komen mereka :

” Mak herl0k, anak pun herl0k.. ” – Marisa Yasmin

” Salam buat anak bujang tu mommy hehe. Boleh tah4n handsome anak kak Kuna ni, semoga menjadi anak yang soleh.. “

” Menang baik orangnya pendiam dan polite.. Saya cikgu nya di teknik sepang dulu.. . Hemsem sangat sekarang.. Moga terus berjaya dan jadi anak soleh menyejuk mata ibu ayah.. “

” Smart hoh.. handsome abang sebelah tu, boleh buat menantu tak haha. Kacak bergaya sungguh anak awak Kuna.. “

” Handsome nya anak awak Kuna.. Smart bila makin besar ni eh. Semoga jadi anak yang soleh dan sentiasa menggembirakan hati Kuna.. “

” Anak sis ke ni, herloknya. Besar dah ye kuna. Ini ke yang suka gig1t Amril dulu. Handsome anak yang ni, macho gitu mukanya.. “

Sememangnya setiap kali wajah anak-anak Kuna dikongsikan pastinya ia menjadi perhatian peminat. Semoga Kuna sentiasa gembira dan bahagia bersama anak-anak tersayang dan semuanya akan menjadi anak yang soleh dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kuna Muzani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..