” Wedding paling cantik antara banyak-banyak artis.. ” – Netizen

Anzalna Nasir Kongsi Video Istimewa Sempena Ulangtahun Perkahwinannya Yang Kelima Bersama Hanif Zaki. Wah Bestnya Dapat Sambut Anniversary Dengan Anak Mereka, Eidrees Di Tempat Majlis Kahwin 5 Tahun Yang Lalu !!

Ulangtahun perkahwinan pastinya tarikh keram4t yang akan diingati oleh setiap pasangan yang berkahwin tidak kira lama atau baru sahaja mendirikan rumahtangga. Begitu juga dengan pelakon Anzalna Nasir yang menyambut ulang tahun perkahwinannya yang kelima tahun pada hari ini bersamaan 22 Februari 2021.

Meninjau ke laman Instagram milik Anzalna, telah dikongsikan video thr0wback hari perkahwinan Anzalna bersama dengan Hanif Zaki dan juga kehidupannya selepas lima tahun berkahwin dan mempunyai anaknya, Mohamad Eidrees. Kelihatan pada akhir video, Hanif memberikan Anzalna sejambak bunga dan Anzalna mengucapkan terima kasih atas pemberian tersebut.

Menerusi kapsyen tulisan Anzalna, Anzalna mengatakan bahawa walaupun telah bertahun berkahwin, pastinya setiap orang tetap akan mengingati dan menghargai hari ulang tahun perkahwinan. Azalna melahirkan rasa syukur atas setiap nikmat yang dikurniakan oleh Allah kepada dirinya atas rezeki yang tidak terhingga pada hari perkahwinannya.

Anzalna melahirkan rasa terima kasih kepada penaja majlis prkahwinannya dan juga kepada ahli keluarga yang banyak membantu. Anzalna merasakan sekejap rasanya sudah 5 tahun berkahwin dan 15 tahun bersama. Anzalna turut berasa seronok dapat meraikan ulang tahun perkahwinannya dengan anaknya, Eidrees di tempat majlis perkahwinannya berlangsung.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminatnya memuji wedding dress yang dipakai oleh Anzalna ketika majlis perkahwinannya berlangsung dan mendoakan kebahagiaan buat pasangan tersebut. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Wedding dress tercantik.. Till now.. Tak de sape pon boleh law4n gaun kawen tu.. Paling cantik.. Wedding paling cntik antara byk2 artis.. “

” Alhamdulillah.. Cantik sgt anzalnanasir.. Akak suka sgt tengok family ni.. Boleh tambah baby lagi ni.. Happy Anniversary.. Moga bahagia dunia akh1rat bersama yang tersayang.. “

” Baju kahwin Kak Anzalna macam Barbie Princess.. Looks so magical.. Happy anniversary anzalna & hanif.. semoga Allah rahmati keluarga mu dunia akh1rat.. Aamin.. “

” Happy anniversary.. Wedding dress paling cantik.. Allahuakhbar… such a lovely moment.. Semoga bahagia anzalna dgn Suami hingga ke jannah.. “

” Happy anniversary.. Baju kahwin paling cantik.. Wedding dress yg v1ral.. Semua org keluarkan corak tema tue.. Omg love this.. May Allah bless u both.. “

” Dress plg cantek setakat ni.. Pastu terus ramai2 t1ru buat printed kat kain.. Sy pun terpengar0h nak beli.. Hepy anniversary.. semoga kekal hingga ke Jannah.. “

” Yess wedding paling di ingati sebab milion accessories dan paling v1ral wedding dress.. Semua kain keluar corak dress tu.. Cantik sgt2.. Semoga bahagia hingga hujung nyawa with family.. “

Walaupun lima tahun sudah berlalu perkahwinan Anzalna, kecantikanwedding dress yang dipakai Anzalna tetap tersemat di ingatan peminatnya. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan yang kelima buat Anzalna dan Hanif . Semoga ikatan kasih sayang yang terjalin akan berkekalan hingga ke Jannah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.