” Wah Rina mentang-mentang ibu puji sikit je dah senyum ye.. ” – Netizen

Video Anak Maryam You Narae, Rina Yang Tersenyum Manis Ketika Mendengar Ibunya Menyanyi Dan Memujinya Cantik. Amboi Pant4ng Kena Puji, Terus Senyum Yer Rina. Alahai Comel Sangat, Buat Ramai Yang Ger4m !!

Umum mengetahui bahawa pasangan selebriti media sosial, Maryam You Narae dan Ryzal Ibrahim telah pun bergelar ibu dan bapa. Maryam telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada 20 Oktober baru-baru ini dan diberikan nama sebagai Rina.

Seperti ibu bapa yang lain, Maryam dan Ryzal juga turut berkongsi moment terindah bersama si kecil mereka dan telah mewujudkan satu akaun Instagram khas buat Rina yang dinamakan sebagai ‘Duriankimchijunior’ .

Terbaru, telah dikongsi dua video yang memaparkan gelagat  terbaru Rina bersama ibunya. Menerusi video pertama, Maryam sedang menyanyikan sebuah lagu buat Rina. Setelah mendengar ibunya menyanyi, Rina terus memberikan senyuman.

Manakala video kedua, Maryam telah memberikan kata pujian buat Rina dalam bahasa Korea dan sekali lagi Rina telah mengukir senyumannya. Selain itu, pada kapsyen telah ditulis bahawa Rina suka mendengar perkataan ‘saya cantik.’

Tonton perkongsian video-video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji kecomelan Rina dan ada yang menyatakan bahawa Rina seorang bayi yang sangat bijak. Antara komen-komen menarik adalah :

” Pandainya dia buat muka gituuu. So cute lahhhh baby Rina ni. Baru beberapa hari ja lahir seolah2 macam dia faham je apa yang ibu dia cakap.. “

” Wahh Rina mentang-mentang ibu puji sikit je dah senyum ye. Memang anak Korea betul ni, dengar jer lagu Korea terus jer tersenyum2.. “

” MasyaAllah, murah betul dengan senyuman lah si comel ni. Moga nanti Rina sentiasa dimurahkan rezeki ya anak.. “

” Comel, nanti mesti cantik macam mummy dia. Happy kan Maryam bila dah jadi ibu ni, asyik layan baby jer.. “

” Bijaknya dia, asyik tersenyum. Semoga menjadi anak yang solehah buat mummy dan daddy ya sayang.. “

” Rina suka dengar mummy menyanyi ye, hehe. Happy betul tengok muka Rina. Manis dengan senyuman.. “

” Maybe dia faham bahasa korea jer. Cer bagi daddy dia pula cakap bahasa malaysia, Rina faham tak, dia senyum tak, hahaha.. “

Alahai senyuman tu manis betul, patut lah ramai yang jadi ‘ger4m’ tengok Rina. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Rina terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Duriankimchijunior, Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..