” Wah nampak besar baby bump Emma, rezeki kembar kot, hehe.. ” – Netizen

Emma Maembong Kongsi Penampilan Terkininya Yang Sedang Sarat Hamil. Wah Beberapa Minggu Sahaja Lagi Untuk Melahirkan, Mak Buyung Tetap Gorgeous. Baby Bump Emma Tu Buat Peminat Mula Berteka-Teki !!

Pelakon jelita berkulit putih gebu, Emma Maembong kini sudah sarat hamil zuriat pertamanya. Emma yang melangsungkan perkahwinan Februari yang lalu ‘bunting pelamin’ dan mengumumkan berita kehamilannya ini kepada umum pada awal Julai yang lalu.

Meninjau akaun Instagram Emma, telah dikongsikan sekeping gambarnya yang jelas kelihatan perutnya yang semakin membesar. Emma yang menulis di kapsyennya bahawa mungkin 4 minggu sahaja lagi untuk bayinya ini melihat dunia.

Sekalipun hamil, Emma masih aktif berlakon dan sering berkongsi video dan gambar ketika di set penggambarannya. Bagi peminat Emma pastinya mengetahui bahawa Emma menikahi Muhammad Shazli yang mempunyai seorang kembar lelaki bernama Shaznin.

Semenjak Emma diketahui mengandung, peminat tidak put0s mengirimkan doa agar pelakon kesayangan mereka ini sentiasa sihat dan kuat dalam menghar0ngi proses kehamilan. Emma pernah berkongsi di Instagram sebelum ini dirinya selalu kelaparan ketika tengah malam dan mengalami kesuk4ran untuk tidur kerana kandungannya yang semakin membesar.

Jom baca perkongsian di bawah :

Penampilan Emma yang sudah sarat ini menarik perhatian peminat dan ramai yang mula meramal jantina anak dalam kandungan Emma ini. Antara komen-komen mereka :

” Wah nampak besar baby bump Emma, rezeki kembar kot, hehe. Its boy, InshaAllah. Semoga mommy and bby sihat selalu ye.. “

” I think baby boy inside sbb perut emma just like me before hehe. Semoga dipermudahkan urusan bersalin and dapat baby comel.. “

” Laki dia ada twins kan, mmg nk dpt twin gak mmg senang ni. bestnye memang nampak macam kembar baby dalam perut Mima. cute sngt mima.. “

” Besarnya perut kak emma maembong. Baby Boy Twin rasanya. Moga dipermudahkan urusan awak.. “

” Emma mengandung pun tetap comey sweet. anytime dah tu, Semoga urusan bersalin dipermudahkan.. Aminnnn.. “

” Cantiknya emma, perut shja yg membesar ,lain2 msih nmpk mcm dulu takda yg berubah. Tngok perut emma mcm bby boy.. “

” Baby boy ni kan. Macam baby boy jer shape perut Emma. Tak sabar nk tunggu baby mesti cute mcm mommy dia. semoga dipermudahkan.. “

” Semoga dipermudahkan urusan bersalin emma. Berseri ibu mengandung ni, comey jer bby bump. entah2 dapat anak kembar kot.. “

Amboi masing-masing sudah gaya nujum Pak Belalang meramal. Sama ada bayi lelaki atau perempuan semoga kandungan Emma sentiasa sihat sehingga selamat dilahirkan nanti. Semoga Emma dipermudahkan segala urusan untuk bersalin dan selamat menghitung hari untuk bertemu si kecil.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong                         

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..