” Ad0i memang lawak, jarang-jarang abang Fauzi nak buat kelakar.. ” – Netizen

Video Fauzi Nawawi Menyak4t Anak Bongsunya Yang Tidak Mahu Pulangkan Telefon Bimbit Miliknya Buat Ramai Terhibur. Part Buat Gat4l Dagu Tu Memang Kelakar !!

Melihat aksinya dalam drama mahupun filem, mesti ramai yang menyangka pelakon Fauzi Nawawi ini sikapnya memang serius, yelah kan sering membawa watak antag0n1s dan daripada mimik muka pun nampak gaya suami kepada Lisdawati ini memang gar4ng orangnya.

Namun jangan salah sangka, biarpun wajahnya kelihatan serius, bapa kepada lapan orang cahaya mata ini sebenarnya seorang yang penyanyang. Malah jika dilihat perkongsian di media sosial, dia juga merupakan seorang suami yang begitu romantik terhadap isterinya.

Meninjau akaun Instagram Fauzi, dirinya telah berkongsi satu video yang memaparkan aksinya bersama anak bongsunya. Menerusi video yang dirakam hampir 30 saat itu menunjukkan anak bongsu Fauzi sedang menonton cerita pada telefon bimbitnya.

Paling menghiburkan adalah apabila Fauzi cuba untuk mendapatkan semula telefonnya itu dengan membuat-buat bahawa tangannya mahu menggaru dagu yang sedang gat4l. Meskipun alasan yang diberikan oleh Fauzi itu kepada anaknya, dilihat si kecil itu tidak mengendahkan alasan yang diberikan oleh bapanya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Perkongsian video oleh Fauzi itu sebenarnya telah dirakamkan oleh isterinya Lisdawati, malah pada ruangan komen, rata-rata para peminat begitu terhibur aksi dua beranak ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Dia tak peduli langsung papa dia gat4l ke tak..Yang penting dia nk tengok phone tu, memang kelakar dan sangat comel betul.. “

” Kelakar lah tengok dua beranak ni, berulang-ulang saya tengok video ni, muka si kecil tu serius betul, langsung tak kisah apa yang dicakap oleh papa dia, hahaha.. “

” Β Ad01 memang lawak video ni, jarang-jarang abang Fauzi nak buat kelakar tau, hahaha.. Selalu tengok dalam tv serius jer muka tu.. “

” Macam anak saya lah, dibuatnya phone kita tu dah macam phone dorang, kadang-kadang naik pen1ng kita pun nak minta balik, mcm2 alasan dibaginya.. “

” Comel betul, ibu pun siap ketawa mengekek-ekek tengok bapak dan anak punya lakonan, sabar la ayah, kejap je nk tengok kartun, hahahahaha.. “

” Gar4ng betul Fayyad, hehe pakat lawan berebut lah ye phone tu, nak tahu juga akhirnya siapa yang dapat, hehehe.. “

” Ketawa saya sorang-sorang tengok video ni, lagi-lagi tengok si kecil tu, punya dia tak hirau pun apa yang digat4i papanya tu, mohon bertabah yer abg Fauzi.. “

Memang kelakar betul tengok perkongsian video oleh Fauzi ni. Comel dua beranak, dua-dua nak kan telefon tu. Video yang memang kelakar dan menghiburkan sesiapa sahaja yang menontonnya. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Fauzi dan sekeluarga sentiasa bahagia selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fauzi Nawawi, Lisdawati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..