” Wah cantiknya dia, dalam tidur pun bagi senyuman manis.. ” – Netizen

Wajah Terkini Puteri Kesayangan Fasha Sandha, Aisha Amaira Yang Bertambah Comel. Alahai Sayang Dalam Tidur Pun Boleh Senyum Yer, Manisnya Aisha Ni !! 

Menerusi akaun Instagram, Fasha Sandha telah berkongsikan sekeping gambar wajah anak ketiganya, Aisha Amaira dengan kapsyen tertulis mudah terhibur. Aisha yang sudahpun berusia 2 bulan ini dilahirkan 7 Ogos yang lalu dan merupakan anak pertama bagi perkahwinan Fasha bersama Aidil Aziz.

Aisha sememangnya sering mencur1 perhatian ramai terutamanya peminat setia Fasha yang mengikuti perkembangan bintang kesayangan mereka ini. Sejak Aisha dilahirkan, bilangan pengikut Fasha di akaun sosial Instagramnya mel0njak ke angka 5 juta orang.

Sebagaimana 2 anak Fasha terdahulu iaitu Rayfal dan Jemaima, Aisha juga tidak dibukakan sebarang akaun sosial demi untuk menjaga priva4i anak-anaknya. Sebarang perkembangan mengenai mereka hanya akan dikongsikan di Instagram Fasha ataupun Aidil sahaja.

Aisha membesar dengan sihat dan ianya dapat dilihat pada badan dan pipinya yang semakin temb4m itu. Sesuai dengan maksud namanya, Aisha semakin hari bertambah comel dan kalau diperhatikan semakin mirip dengan wajah Aidil. Aisha yang memiliki mata berwarna brown seperti Fasha ini membuatkan semakin mendapat perhatian ramai .

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Mudah terhibur ❤️ #iburayfalrayshaaisha

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Putih gebu betul si Aisha ini dan wajahnya itu dilihat peminat seakan-akan wajah anak Jepun. Maknya cantik dan ayahnya juga kacak, tidak hairanlah Aisha ada rupa cute sebegini. Antara komen-komen peminat :

” MasyaALLAH comel sangat sangat ni. Tido pun senyum itulah Aisha. Comelnyaaaaa…. Muka ibu n bapak sama byk.. “

” Comelnya. Mak bapak comel, anak apatah lagi. Cukup semua nye Allah bg pandang syurga ni. Anugerah terindah buat fasha. Senyuman persis ibunya, cantiknya hidung dia. Sooo cute little girl.. “

” Alahai, comel Aisha puteh segherlahhh cantikkk kulit dia. putih bersihh je ger4mmmmm. Hidung makin manc0ng, comel je dalam tidor pun baby bagi senyuman manis. Dah pandai terg0lek.. “

” Masya Allah comelnya baby, manis je senyuman dia macam ank jepun. Putih selepuk sebijik muka nenek dia, Mak aidil. comel nya muka aisha macam papa dia pun ye. So cute comey gebunyaaa.. “

” Wahhh Cantikknyerr dia. Dh pndai senyum lakk tuh. Cutenya mcm anak jepun. Comel dia senyum manisnyaa awakk si kecil. Mimpi indah agaknya Alololo oh manisnya manisnya senyumanmu.. “

” Kiut mcm daddy dan mommy yg jelita. Dah mcm ank C1na dh so comey ni, tang mata sebijik ikut Aidil. Makin lama makin comel Aisha ni.. “

” Tak puas tengok muka cantik Aisha ni lagi dengan senyuman manis tu, why so cute Aisha sayang. Besar nanti cantik macam ibu.. ” 

Kecil-kecil lagi dah pandai buat senyuman manis Aisha ini. Tentunya dewasa nanti, Aisha bakal semanis wajah Fasha dan Aidil. Apa pun, semoga Aisha sentiasa sihat dan membesar dengan penuh kasih sayang serta menjadi anak yang solehah untuk keluarga kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..