” Dia punya balancing memang power, Spiderman betul lah.. ” – Diana Danielle

Video Gelagat Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar Bermain-main Bersama Hairul Azreen Sebelum Tidur. Alahai Alisa Ada Bakat Jadi Stunt Woman Betul Lah, Selamba Je Dia Turun Macam Tu !!  

Meninjau akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aktiviti anak-anaknya Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah sebelum masuk tidur. Sudah menjadi kebiasaan bagi dua beradik ini untuk bermain seketika bersama Hairul dan ianya kerap kali dikongsikan pada posting sebelum ini juga.

Dalam video yang berdurasi beberapa saat ini, Hairul dilihat berbaring di lantai dan Yusuf mula berdiri di atas perut daddynya itu. Alisa yang seperti biasa sentiasa girang gembira juga turut sama mengikut gerak geri abangnya itu. Tidak sempat Yusuf berdiri dengan tegap, Alisa juga turut memanjat di lengan Hairul.

Kedengaran suara Hairul meminta Alisa supaya tidak bergerak dan kekal berdiri tegak namun lain jadinya apabila Alisa tidak menurut arahan dan dengan spontan Alisa berjalan turun dengan memijak dada dan lengan Hairul. Apa yang menarik, Alisa pandai mengimbangkan badannya daripada jat0h.

Tidak hanya Hairul malah Hanis yang merakam aksi anaknya ini turut tergelak dengan perangai Alisa. Amboi Alisa aktifnya tu bukan main lagi, lagi hebat dari abang Yusuf si kecil ini. Kelibat kucing kesayangan mereka, Bujibu Chempel juga kelihatan di rak belakang yang sedang asyik terlentang tidur tanpa gangguan daripada sesiapa.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

😂

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Gelagat Alisa yang aktif ini menarik perhatian ramai. Adik memang superpower kalau bab panjat memanjat ini. Antara komen-komen mereka :

” Dia punya balancing memang power, I selalu nerv0us kalau dia ni panjat tapi spiderman betul lah.. ” – Diana Danielle

” Macam tu je dia turun, Selambe je dia p1jak lengan daddy yerkk ??? ohh alisa…. las4k sungguh awak ni.. ger4mmm rilek je buat cm tangga, Dia buat cam titi plak wakakaka nak kene gegekkk mot mot nieh.. “

” Hahahah tgk la alisa, dia ingat dia ringannnn. Alisa ingat badan daddy dia, tangga ke tu. Slumber je alisa jln, di jambatan kan jee daddy dia. macam turun tangga jee eyy comel. “

” Mentang baju daddy nya sama warna karpet rumah dibuat nya mcm jalan atas karpet.. alahai alisaaa, Alisa ni cheeky betul Hahahaha melangkah enak betul dia di atas tubuh daddy. alisa juara.. “

” Dia boleh jalan mcm tu jerrrr. Alisa alisaaaaa macam turun stage dibuatnya hahaa comel kiutt alisyaa dia ingat badan daddy dia tangga kee. Boleh catwalk eh awak.. “

” Macam tu je dye p1jak Ayam Jantan, adek lebih las4k dari abg. Balance badan Alisa… Dasartttt… Rilex jer dia turun p1jak lengan sikit.. Steady jer dia.. hebat.. “

” Yg bwh meja tu apahal pulak tuh. Anak mommy yg lg satu tu kenapa menyepi kat belakang tu dia posing, sopan lah sikit Jibu.. “

Kalau sudah ayahnya bekas pelagak nger1, pastinya semangat dan keberanian itu terkena temp1asnya pada anak-anak. Alisa memang mewarisi sedikit sebanyak sifat daddynya yang kental itu. Apa pun, semoga Alisa dan Yusuf membesar menjadi anak yang soleh dan solehah dan sentiasa membanggakan kedua ibu bapanya ini kelak. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..