” Wah happy birthday Ariq, handsomenya dia.. ” – Netizen

Roy Azman Kongsi Video Sambutan Ulangtahun Anak Lelakinya, Ariq Ashraf Yang Ke 14. Wah Dah Besar Anak Roy, Muka Manis Macam Ayahnya Juga Ni !! 

Meninjau akaun Instagram pelakon Roy Azman, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sambutan ulangtahun kelahiran anak lelakinya bernama Ariq Ashraf. Dek kerana Perint4h Kawalan Pergerakan masih lagi berkuatkuasa, mereka hanya menyambutnya di rumah sahaja.

Kelihatan Roy bersama isterinya, Fida dan 4 orang lagi anak mereka turut ada sama dalam video ini. Menyediakan sebiji kek, Roy mengumpulkan semua di meja dan mereka sama-sama menyanyikan lagu selamat hari jadi untuk Ariq.

Ariq yang sudah 14 tahun usianya ini nampak manis senyumannya. Tersenyum sahaja Ariq melihat gaya Roy yang sempat membuat jenaka ketika selesai menyanyi. Ada ayah yang kelakar sebegini pastinya rumah menjadi kec0h dan meriah kan.

Part Roy meminta semua bertep0k tangan dan siap dengan gaya mel4ung ala-ala memanggil jiran sebelah sana untuk sama-sama tep0k tangan. Dapat dilihat anak-anak perempuan mereka yang lain juga cantik dan semua nampak comel-comel.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian daripada Roy ini telah mendapat perhatian daripada peminat. Rata-ratanya turut mengucapkan ucapan hari lahir untuk anak lelaki Roy dan memuji keharmonian rumahtangga Roy yang nampak ceria.. Antara komen-komen mereka :

” Anak sulung sama nama la.. umur je beza 2 tahun. Happy besday Ariq.. “

” Selamat hari puja umur ariq. Handsome macam ayah dia tapi copy muka mak dia. Ibunya pun cantik.. “

” Yang belakang ibu pun cantik. Alhamdulillah yg lain pun cantik-cantik. Beautiful family, Hepi besday Ariq.. “

” Happy birthday boy.. semoga jadi anak soleh. Untung ayah kelakor haha. muka series pon den nak terg0lak nengok eh bang.. “

” Handsomenya anak bujang tu, besar dah Ariq. Dulu ira dukung je ariq ni kan bang haha. Sekarang dah jadi bigb0y.. “

” Hensem n lawa2 anaknya. both parentnya pun hensem n lawa. semoga jadi anak yg soleh ariq. Happy dapat ayah macam ni.. “

” Wah happy birthday Ariq. Handsomenya dia, semoga membesar jadi anak yg solehh mcm Ayah dia. Walaupun simple tapi terbaik.. “

” Lawa2 anak2 Roy Azman..Alhamdullillah. Girl sorang tu nyorok blkg mama dia.. sure cantik kan.. happy birthday ariq.. “

” Isteri cantik, anak-anak pun encem dan cantik. happy besday b0y, semoga panjang umur, murah rezeki dan jadi anak yang soleh yang menjadi kebanggaan ayah dan bonda.. “

Memang cantik dan comel-comel semua anak Roy ini. Ariq juga nampak mewarisi ketampanan wajah ayahnya itu. Iyelah mana lagi tump4h kuah kalau tidak ke nasi. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran Ariq dan semoga segala impian dan cita-cita Ariq tercapai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..