“ Wira, aunty nak gig1t pipi tu boleh tak.. ” – Nabila Huda

Betty Rahmad Kongsi Video Anaknya, Ardy Wira Beri Ucapan Sempena Perayaan Tahun Baru Cina. Comelnya Wira, Nampak Bersemangat Betul Yer !!

Ardy Wira merupakan si cilik manja dan anak kepada Betty Rahmad. Suka ketawa dan tersenyum seperti ibunya. Ada sahaja gelag4t comel Wira yang sentiasa mencur1 tumpuan netizen. Malah, Wira juga memiliki akaun Instagram sendiri yang diwujudkan Betty khas buat peminat yang sentiasa mahu mengikuti perkembangan anaknya.

Hasil tinjaun di Instagram Betty, satu perkongsian video Wira mengucapkan Gong Xi Fa Cai telah dimuat naik sempena Perayaan Tahun Baru Cina. Gelag4t Wira yang comel menyebut Gong Xi Fa Cai berkali-kali sambil mengep4l tangannya di depan dada buat ramai yang suka melihatnya.

Kedengaran suara Betty dan suaminya begitu exc1ted mahu Wira mengucapkan Gong Xi Fa Cai di sebalik video itu. Malah, suara Wira yang mula-mula kedengaran perlahan terus kuat setelah ibu bapanya menyebut ‘l0uder’ untuk menarik perhatian Wira. Wah, nampak bersemangat sekali Wira yer buat ucapan.

Segak dan kemas betul Wira semasa wish Hari Raya Cina buat peminat di Instagram. Walaupun tidak duduk di4m di atas kerusi, kedua-dua tangan Wira masih dikep4l erat ketika mengulangi ucapan itu. Seperti kita ketahui, ucapan jenis Gong Xi Fa Cai ini merupakan satu identiti bagi perayaan Tahun Baru Cina dan sering diucapkan untukl meraikan sambutannya.

Jom tonton video di bawah :

Comel betul gaya Wira sebut Gong Xi Fa Cai sempena ucapan perayaan Tahun Baru Cina buat peminat. Malah, versi ucapan Wira yang cute itu buat netizen suka melihat reaks1nya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Wiraaa.. aunty nak gig1t pipi tu boleh tak.. ” – Nabila Huda

“ Ala comel Wira Teddy Bear nih.. So cuteee Wira.. Isshhh.. ger4m la tgk dia tu.. Hehehe comel la awaaa.. Hahahah m4las nak layan tu.. ”

“ Chomel Dan ensem lah.. Ahhhaha ger4m dah tu kene ulang2.. Otak nk turun main je tu .. ”

Bertambah handsome apabila melihat style rambut Wira sentiasa kelihatan kemas dan terpac4k rapi. Dalam memberi ucapan itu, Wira nampaknya tidak sabar turun untuk bermain. Alahai Wira, semp0i betul ucapannya sampai mata dah pandang bawah mahu turun dari kerusi.

Wira kelihatan sudah semakin sihat membesar. Kini dilihat semakin petah berkata-kata dan aktif. Kami di Berita Kopak mendoakan Wira semoga menjadi anak yang soleh dan baik buat keluarga membesar menjadi kebanggaan buat ibu dan bapa serta Betty terus sukses dalam apa jua yang dilakukan. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG bettyrahmad                                                

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..