” Wah cantik-cantik semuanya.. ” – Netizen

Erra Fazira Kongsi Gambar Riadah Bermain Badminton Bersama Rakan Artis, Maya Karin, Farah Fauzana Dan Betty Banafe. Namun Wajah Mereka Tanpa Make Up Cur1 Perhatian Ramai. Memang Cantik !!

Mengenali primadona tanah air, Erra Fazira mesti ramai yang tahu, meskipun sudah berusia 40-an, Erra masih kelihatan cantik dan muda. Ibu kepada seorang cahaya mata ini sangat menitik berat tentang penjagaan badannya meskipun sibuk bekerja.

Setelah mngambil keputasan berhijrah untuk terus berhijab, penampilan Erra kini yang manis bertudung sering mencur1 perhatian ramai. Malah ramai yang katakan bahawa bekas ratu cantik ini memang memiliki wajah cantik secara semula jadi.

Meninjau di akaun Instagram, Erra telah berkongsi beberapa gambar yang memaparkan Erra bersama rakan-rakan artis yang lain seperti Farah Fauzana, Maya Karin dan Betty Banafe meluangkan masa bersama dengan melakukan aktiviti bermain badminton.

Kongsi Erra pada postingnya itu, sudah lama Erra tidak mengisi masa lapangnya dengan aktiviti bermain badminton dan Erra juga mengucapkan terima kasih kepada Betty yang telah mengatur aktiviti ni. Perkongsian gambar Erra itu telah menarik perhatian warga netizen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, ramai yang turut menyukai akan perkongsianĀ  Erra tersebut dan memuji akan kecantikan masing-masing dalam gambar itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Seronok kan isi masa lapang dengan kawan-kawan, yerlah kan lama tak jumpa dgn keadaan sekarang, apa-apa, jaga diri smua.. “

” Wah cantik-cantik semuanya, main badminton tak makeup pun cantik, selamat berhujung minggu Erra dan rakan-rakan.. “

” Bestnyaaaa, kita nak main badminton tpi tak de geng. Last main badminton sebelum pkp,sampai sekarang masih tak jumpa gelangang lagi.. “

” Cantiknya Erra, Maya pun manis tengok, patut la masing-masing langsing, ni rahsianya yer, hehe, jgn lupa patuh SOP.. “

” Bila dapat jmp kwn2, seronok tengok, nampk sangat masing-masing puas main, muka peluh pun semua cun.. “

” Terbaik Erra, kalau lah blh nk jg join bersama main, bagus ni aktiviti sihat, smga semuanya jaga dri ya.. “

” Wowwww kak Erra, masih bersemangat ye badminton, nice photo, kirim salam pada semua yang cantik-cantik tu.. “

Sekali sekala berjumpa dengan kawan-kawan lakukan aktiviti sihat bersama memang seronok, malah nilai masa tersebut tidak dapat dibeli. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak berharap semoga Erra serta rakan-rakan sentiasa diberikan kesihatan yang baik selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..