” Wah Abby dah kurus lah. Sama cantik dua-dua ni, menganc4m betul.. ” – Netizen

Memey Suhaiza Kongsi Gambar Terkini Bersama Abby Abadi Buat Peminat Teruja. Wah Abby Lain Betul, Dah Slim Sekarang. Lawa !! 

Umum mengetahui keakraban antara Abby Abadi dan Memey Suhaiza. Seperti kakak dan adik, kelib4t mereka sering terlihat bersama sekiranya kedua-duanya ada waktu terluang. Abby dan Memey juga gemar berkumpul bersama ahli keluarga mereka yang lain untuk mengeratkan lagi silaturahim antara mereka.

Beberapa bulan yang lalu, Abby telah menjalani pembed4han bari4tric sebagai salah satu cara untuk menurunkan berat badannya. Ek0ran beratnya yang sukar dikawal sehingga mencecah 90 kg ke atas, Abby mengambil inisiatif ini untuk memastikan kesihatannya tidak terg4nggu kerana berat berlebihan.

Meninjau akaun Instagram Memey Suhaiza, telah dikongsikan beberapa keping gambar Memey bersama Abby. Kedua-duanya memakai baju yang sama cuma berbeza warna dan kelihatan ceria bersama. Memey turut bercerita aktiviti yang mereka berdua lakukan setiap kali berkumpul setiap minggu.

Apa yang menjadi perhatian adalah penampilan Abby yang semakin kurus dan mengecil. Hampir 3 bulan selepas Abby menjalani pembed4han, ternyata perubahan yang ketara terlihat pada bintang Gerak Khas ini. Wah makin cantik mama Abby sekarang dan nampak dah nak sama kecil dengan Memey.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ketara betul nampak perubahan Abby sekarang berbanding sebelum ini. Nampaknya misi kurus Abby berjaya dicapainya dan ini disedari oleh peminat. Antara komen-komen mereka :

” Kakak kakak ni cantik sngt.. kak abby pun dah kurus nak same ngn kak memey dah… Semoga happy selalu.. “

” Dah kurusss kak Abby mcm kembar dah ngan kak mey. Baju sama kasut pon sama hamb0iii cantik sangat. Kak abby kurus lahhh.. “

” MashaAllah.. suka sgt tengok Mama & Mummy. Mcm kakak & adik… semoga terus bahagia, berkasih syg kerana Allah.. “

” Waahh abby dah kurus lah.. sama cantik dua-dua ni. Mama dengn mummy mcm dh sama saiz sekarang. Mengancam betul.. “

” Cantiknya memey Dan kak bby. Kbby, dah kurus lgi lawa. Wahhh comelnyaa kak abby. Dah kurus Slim. Mummy pon cantikk.. “

” Allahu cantiknya dua2 .. kak Abby dah berjaya kuruss la, slim la mama abby . Nak sama dgn mummy dah. Mama dan mummy lawa sgt.. “

” Abby nampak slim sudah. Suka sgt2 tgk dua celebriti ni. Berkasih syg. Hornat menghornati . Semuga both of you bahagia ke Jannah.. “

Memang nampak berbeza sungguh penampilan terkini Abby ini. Sudah kurus dan banyak perubahan pada fizikal Abby. Semakin cantik dan manis Abby dan nampak macam kembar pula Abby dan Memey ini. Apa pun, semoga kemesraan antara Abby dan Memey ini berkekalan dan sentiasa dilindungi Allah sentiasa serta sentiasa sejahtera.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..