” Suka sangat tu Khidir, jarang nampak sengih macam ni.. ” – Netizen

Sari Yanti Kongsi Gelagat Anaknya Barr Al-Aliy Menjaga Dariya Inara Dan Muhammad Khidir. Amboi Seronoknya Bila Abang Rajin Melayan. Muka Khidir Manis Sangat Bila Senyum !!

Sari Yanti pelakon cantik yang bertubuh kecil molek ini nampak muda remaja sekalipun usianya sudah lewat 30-an. Ibu kepada 4 orang cahayamata ini memiliki kecantikan wajah dan senyuman yang manis. Sehingga kini, Sari sudahpun mempunyai 3 anak lelaki dan seorang anak perempuan.

Meninjau akaun Instagram Sari, telah dikongsikan beberapa keping gambar anak sulungnya Barr Al-Aliy sedang mendukung adik-adiknya, Dariya Inara dan Muhammad Khidir. Barr yang berwajah manis ini sememangnya selalu terlihat membantu Sari dalam menjaga adik-adiknya ini.

Kelihatan dalam gambar ini wajah ceria Dariya apabila Barr memanjakannya. Dariya memang akrab dengan Barr dan juga Baasit namun Baasit tiada dalam gambar kali ini kerana sibuk melayan Youtube. Jika anda pengikut setia Sari, pastinya sering menyaksikan video Dariya bermain bersama abang-abangnya ini.

Si kecil Khidir yang selalunya berwajah masam apabila wajahnya diambil namun kali ini Khidir memberikan senyuman yang manis sekali. Amboi Khidir pun suka apabila berada bersama abang Barr. Senyuman ceria Khidir itu membuatkan wajahnya nampak berbeza.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Pandai sungguh Barr menjaga adik-adiknya ini dan pastinya meringankan tugas Sari seharian. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Semoga keluarga ucop dgn milah berkah hgga ke jannah. Seronok tgk abg yg penyayang.. “

” Pandai abg jaga adik, comel semuanya. Suka bebenor adik2 bila abg long dukung ye.. “

” Bestnya sari ramai anak, 3 hero pulak tu. Sorg princess, comel-comel pulak tu semuanya. Ger4m tengok.. “

” Sayang abang pada adik yer. Lepas 20 tahun try p0sition amik gamba mcm ni lagi… Mesti sweet.. “

” Comelnye, semua happy abg dukung lagi-lagi Khidir. Senyum sakan Khidir comel manis sangat senyuman Khidir.. “

” Ngam betul Dariya dengan abang Barr dia. Mesti pesen abang long yang rajin melayan ni.. “

” Comel je nombor 4 tu kak. Nampak betapa sayangnya abang dengan si adik-adik dia tu.. “

” Alahai yang girl tu menurun muka mama. Semuanya comel-comel. Semoga menjadi anak yang baik.. “

” Abang mithali, dah handsome anak bujang Sari seorang ni. Khidir pun nampak gembira betul abang Barr dukung, comel.. “

” Sayang ye Barr dekat adik-adik dia. Ger4m tengok si baby tu. Alahai comel nau tengok Khidir senyum.. Melting sungguh.. “

” Suka sangat tu Khidir, jarang nampak sengih macam ni. Terlaj4k cute lain terus muka Khidir.. “

Seronok sangat adik-adik bila si abang Barr nya melayan. Sudah besar Barr dan pandai membantu Sari menjaga adik-adik. Khidir pun jarang betul dapat lihat senyum lebar seperti ini. Semoga kesemua anak Sari sentiasa dilindungi Allah dan membesar menjadi anak yang soleh dan solehah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti, IG Muhammad Khidir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..