” Tu mask ke atau penutup mata untuk tidur tu ? Hahaha.. “

Sheila Rusly K0ngsi Gambar Keluar Membeli Barang Namun Mask Yang Dipakainya Menarik Perhatian Netizen. Wah, Kreatif Sangat Dan Ini Resp0n Sheila Sendiri..

Sheila Rusly merupakan pelawak, pelakon, pengacara dan penerbit Malaysia yang popular. Beliau pernah merangk0l pelbagai anugerah sepanjang bergiat aktif dalam dunia seni. Sheila memiliki d4r4h campuran Melayu dan Cina dan mula bergiat aktif di persada seni sejak tahun 1986 ketika berusia 16 tahun.

Beliau berkahwin dengan pengarah dan penerbit terkenal di Malaysia iaituĀ Azman Hj Yahya atau lebih dikenali sebagai Jinggo pada tahun 1995. Perkahwinan mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki bernama Uzair Haqimy dan Luth Mikhail.

Sheila kini aktif sebagai penerbit dan banyak menerbitkan drama-drama bermutu untuk siaran televisyen tempatan. Produksi Sheila pernah berjaya merangkul anugerah Drama Terbaik di Anugerah Skrin 2007 menerusi drama Sebuah Ijtih4d.

Menerusi akaun Instagram, Sheila berkongsi gambarnya pergi membeli barang keperluan bersama suaminya. Kelihatan begitu ramai orang membeli bel4h sehingga terp4ksa beratur panjang. Namun apa yang menarik perhatian netizen ialah mask yang dipakai oleh Sheila.

Memang kreatif betul !!

Rata-rata netizen menegur mask yang dipakai oleh Sheila. Antara komen-komen mereka :

” Semp0i la sis pakai sleep mask.. “

” Baru perasan sis pakai eye mask.. good idea jgn mar4h tau. “

” Sis macam guna penutup mata untuk tidur tu sis.. “

” Hihihi.. cantik la sis punyer facemask tu.. mane beli?.. nk jugak.. “

” Tu mask ke atau Penutup mata utk tdo tu ?? .. Hahahaha.. “

” Sis… terbaik.. “

Ini respon Sheila Rusly terhadap mask yang dipakainya :

Wah, kreatif sungguh ni. Admin pun tak terfikir bahawa eye mask boleh juga digunakan sebagai face mask. Memang unik sangat. Apa pun jika anda keluar pergi membeli barang keperluan jangan lupa untuk mencuci tangan dengan menggunakan sanitizer.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheila Rusly by Berita KopakĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..