Connect with us

Artis / Selebriti

” Tokram ni sweet orangnya, tersenyum pulak kita dekat sini. Hehe.. ” – Netizen

Video Terbaru Datin Alyah Bersama Dato’ Ramli MS Buat Peminat Tersenyum. Alahai Pandai Datin Alyah Mengusik Tokram. Jarang-Jarang Kongsi Video Berdua Macam Ni. Respon Tokram Tu Sweet Betul !!

Jarang untuk peminat dapat melihat gambar dan video pasangan Datin Alyah dan Dato’ Ramli MS bersama-sama. Pasangan ini antara pasangan selebriti yang low profile dan bersih dari sebarang kontr0versi. Kali terakhir mereka bergambar berdua ketika menyambut hari raya baru-baru ini.

Menerusi akaun Instagram Alyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Datin Alyah bersama Tokram berhenti di tepi jalan. Datin Alyah yang membuat gaya seperti ingin mengambil gambar sebenarnya sedang merakam gelagat Tokram.

Bukan main tersenyum Tokram disangkakan mahu mengambil gambar tetapi rupanya video. Ketika Datin Alyah menyebut ‘video’, sp0ntan sahaja Tokram menjawab ‘Apo’.Β  Selalunya Tokram ini serius sahaja dan ini adalah sisi lain Tokram dalam realiti kehidupan sebenar.

Tulis Datin Alyah di ruangan kapsyennya, Tokram ini adalah mus0hnya, namun adakalanya menjadi kawan baik dan ada waktunya Datin Alyah langsung tidak kenal perangai suaminya ini. Aturan Allah adalah yang terbaik, Dia memberi bukan yang kita inginkan tetapi apa yang kita perlukan begitu juga dengan jodoh.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Datin Alyah ini telah pun meraih ribuan tanda suka daripada warganet sejak ianya dimuatnaik. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Sweetnya, bersemut video ni. Love both.. hahaha begitulah perangai Tok Ram. Teringat masa kat backstage masa rehearsal, berkain pelekat aje. Sempoi g1ler.. Till jannah to both you.. ”

” Tokram ni sbnarnya sweet sgt tp cara dia la… haha.. tgk projek bapak2 mmg terserlah ke”sweet”an tokram tu.. baru tau kenapa Alyah dijodohkan dgn tokram… hehe.. ”

” Yang jarang-jarang upload ni lah yang sweet.. Comel jer Alyah dengan tokram ni. Semoga kalian kekal sihat dan bahagia sampai bila-bila.. ”

” Haha tokram ni comel sebenarnya.. Sweetnya tokram_ramlims dan Datin Alyah. Saya Doakan Semoga Dato’ & Datin Bahagia Hingga Ke Syurga Amin.. ”

” Haha kelakar tokram ni tau.. Comel je korang berdua ni. Tokram ni caring orangnya.. Semoga kekal bahagia dunia dan akhirat.. ”

” Alolo sweetnya tersenyum pulak kita dekat sini hehe. Cinta halal tokram, sweet sangat. Semoga bahagia sampai syurga.. ”

” Tokram ni sweet orangnya, semoga bahagia selalu. sejak tgk cte geng bapak2 ni jadi minat g1la kt tokram tak sangka btul dia ni lawak jgk haih.. ”

Alahai Tokram, sweet sangat dengan si cinta hatinya tu. Semoga bahtera rumahtangga Datin Alyah dan Dato’ Ramli MS ini sentiasa dalam lindungan Allah, dijauhi dari segala has4d dengk1 dan ir1 hati serta berbahagia sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG AlyahΒ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT