” This is the women yang setia ketika Aliff dicac1 rab4k dan bila Aliff bangkit.. ” – Netizen

Video Bella Astillah Menang1s Ketika Suaminya, Aliff Aziz Diumumkan Sebagai Juara Gegar Vaganza 8 Buat Peminat Tersentuh. Speechless, Di Sebalik Kejayaan Seorang Suami, Ada Isteri Yang Setia Menyokong Di Belakangnya !!

Gegar Vaganza Musim ke 8 telahpun melabuhkan tirainya semalam. Dengan 6 peserta yang berjaya ke peringkat akh1r, ke semuanya memberikan persaingan yang cukup seng1t. Setelah beberapa bulan bersiaran, Aliff Aziz diumumkan sebagai Juara GV8.

Meninjau ke akaun Instagram Era.je, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi isteri kepada Aliff Aziz iaitu Bella Astillah saat Nabil Ahmad dan Jihan Muse mengumumkan Aliff sebagai juara pertandingan tersebut.

Tiada kata, hanya airmata kegembiraan dan kesyukuran dapat dilihat pada wajah Bella. Peng0rbanan dan sokongan Bella yang tidak berbel4h bahagi kepada Aliff antara asbab kejayaan Aliff pada malam itu.

Pelbagai dug4an diharungi oleh Aliff sejak dari awal GV8 berlangsung. Di sebalik kata-kata pujian, ada juga mak1an dan ketidakpuasan hati yang kedengaran namun Bella tetap membela dan berdiri teguh di belakang Aliff.

Jom tonton video di bawah :

Video Bella ini telahpun mendapat lebih 50 ribu tanda suka daripada peminat sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” Rezeki buat seorang isteri yg sentiasa bersabar dgn suami dlm mcm mana pun keadaan suami sebelum2 ni sampai lah suami lakukan penghijrahan dan Allah janji bg rezeki yg tak di sangka.. “

” Asbab kesabaran wife dia selama ni bersabar dgn jat0h bangun dia, asbab wife dia masih bertahan smpai skrg dan Aliff berubah jadi lebih baik. Rezeki dia menang GV.. “

” This is the women yg setia ketika alif di cac1 rabak dan bila Alif bangkit. MasyaAllah.. strong women u deserve this happiness.. “

” Isteri yang ada pada waktu sus4h dan senang. Isteri yang sentiasa menyokong segalanya, Setiap kejayaan seorang suami, pasti akan ada wanita yang sangat kuat di sisi yang sentiasa memberi semangat.. “

” Hadiah peng0rbanan buat isteri yg sentiasa menyokong di belakang suaminya. tahniah bella astillah dan tahniah juga aliff aziz, u deserve it.. “

” Tahniah sbb jd contoh seorg isteri yg menyokong sepenuhnya suami, terharu. Smg diizinkan oleh Allah swt yg baik2 utk keluarga kalian.. “

” Isteri yang banyak berk0rban segalanya. Dulu Allah turunkan banyak ujian dekat dia, sekarang Allah bagi dia kebahagiaan. Tahniah Bella.. “

” Aliff berjaya kerna ada bella. Yang sentiasa support waktu jat0h dan bangun . Congrat bella dan aliff. Sgt terharu melihat kejayaan dan kebangkitan Alif Aziz.. “

Sudah tertulis rezeki buat Aliff dan nyata comeback kali ini benar-benar membuahkan hasil. Semoga lebih banyak lagi kejayaan akan dicipta oleh Aliff selepas ini dan semoga kebahagiaan Aliff bersama Bella dan anak-anak kekal berpanjangan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, IG Bella Astillah, IG Astro Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..