Connect with us

Artis / Selebriti

” Tepuk tangan siap joget lagi haha, Issey junior ni.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Issey Fazlisham, Faeeq Fathian Yang Menari Seperti Berdikir Barat Buat Peminat Terhibur. Amboi Iyyen, Naik Sheikh Ni. Ikut Daddy Sangat Ni, Bakal Tok Juara Cilik !!

Kehidupan penyampai radio dan juga pelakon, Issey Fazlisham semakin bahagia sejak kelahiran si kecil bernama Faeeq Fathian. Dipanggil dengan nama manja Iyyen oleh seluruh keluarga, Iyyen kini sudahpun 10 bulan usianya.

Meninjau akaun Instagram Issey Fazlisham, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Iyyen ketika mendengar lagu dikir barat. Sebagaimana daddynya yang juga tersohor kerana suaranya yang merdu berdikir barat, Iyyen sudah mula memperlihatkan minat yang sama dengan daddynya ini.

Dalam video ini, bukan main seronok lagi Iyyen apabila lagu dikir barat dimainkan. Bertep0k tangan dan berjoget Iyyen dek kerana syoknya mendengar irama dikir barat. Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi iye tak.

Sudah namanya anak jati Kelantan, dikir barat memang tidak dapat dip1sahkan. Pernah suatu hari, Issey cuba menguji anak kecilnya ini. Ketika Iyyen bangun dari tidur, Issey memasangkan muzik dikir barat dan apabila mendengar muzik tersebut, terus menjer1t Iyyen kegembiraan.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Issey ini telahpun mencatatkan lebih 1000 likes daripada peminat. Antara komen-komen yang diberikan oleh peminat :

” Aww, lagu bertanding masa sekolah dulu ni Sey, tema dad4h haha. saya suka dengar mail anak kala.. “

” Baby Iyyen siap enj0t-enj0t badan laaa dengar irama lagu. Dah macam awak-awak pun ye, tukang karut pun ye haha.. “

” Haha comelnya muka Iyyen. Nampak dah muka tok juara ni. ikut daddy dia la ni suka dikir dan pandai dikir.. “

” Comel la Iyyen dikir barat, dengan badan sekali joget dikir tu. Ee ger4m lak tengok bud4k kecil ni.. “

” Ikut daddy dia ni, pewaris dikir barat tu hehe. Awal sungguh Iyyen training hehe. lagi hebat dari daddy ni.. “

” Alolo comel lotey Iyyen, nurun daddy ni suka dikir barat. Tengoklah tep0k tangan siap joget lagi haha.. Issey junior ni.. “

” Anak butir daddy ni, nurun daddy sungguh Iyyen. Jiwa dikir dari kecik lagi ni , besar jadi tok jogho hebat.. “

Manalah peminat tidak ger4m tengok telatah Iyyen, comel sangat cara joget tu. Baru usia tak sampai setahun sudah tunjuk minatnya, tak mustahil Iyyen besar nanti boleh satu team berdikir barat bersama daddy, hehe. Apa-apa pun, happy selalu Iyyen dan jadi anak yang soleh buat mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Issey Fazlisham 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT