” Mata daddy, hidung mummy, mulut Nana. So comel.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Yang Kini Sudah Berusia 1 Bulan. Alahai Comelnya Baby Bunga, Dah Pandai Senyum. Cute Sangat !!

Sejak dikurniakan cahaya mata sulung, anak kepada Elisya Sandha dan Uzair Haqimy iaitu Bunga Elhaq sering menjadi perhatian di media sosial. Ada sahaja yang sentiasa menantikan perkongsian mengenai Bunga di Instagram.

Tanpa kita sedar, sudah sebulan Bunga melihat dunia. Di akaun Instagram milik Bunga, ada dikongsikan gambar terbaru Bunga sambil memegang kad yang tertulis usianya yang kini sudah 1 bulan. Eh, terasa begitu pantas masa berlalu.

Ramai yang memuji wajah comel Bunga dengan matanya yang sepet dan kulitnya yang putih. Ada yang menyatakan wajah Bunga seiras dengan bapanya dan ada juga yang menyatakan wajah Bunga seperti neneknya, Sheila Rusly.

Sehingga kini, perkongsian gambar Bunga ini telah menerima lebih daripada 4 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik. Nampaknya Bunga kini antara anak selebriti yang sering menjadi tumpuan. Baru sebulan, Bunga sudah mempunyai 59 ribu pengikut di Instagram.

Jom lihat porkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen ger4m melihat wajah comel Bunga dan mendoakan yang baik-baik buat Bunga. Antara komen-komen yang diberikan :

”  So cute, sepettttt mata dia, adoi lawaa mix dia ni.. Semoga terus membesar dan jadi anak yang solehah btw jgn la cpt sgt besar .. “

” Alolo My cute angel Time flies too fast Already 1 month.. Happy 1 month Bunga syang smoga membesar dengan sihat.. “

” Alhmdullilah sihat bunga ..comel.. akk puji sikap kalian tk perlu pun nk tutup2 muka baby untuk tatapan peminat.. semua mendoakn kesihatan kalian.. “

” Alhamdulillah..MasyaAllah so cute Bunga.. secomel nama awak lah bunga.. Muka nana sangat la dia ni.. rindu bau baby.. “

” Bunga oh bunga secantik namanya semoga membesar sihat selalu syg.. membesar dengan sihat ye cik bunga.. Asal aku rasa ikut bapak dia muka bunga nie comeyyyyy.. ” 

” Ikut muka daddy dia lah.. sejuk org tua2 kta.. moga mjdi anak yg solehah. Comell…. mata Daddy Hidung Mummy mulut Nana.. “

” Comel nya kamu bunga .. Semoga bunga terus membesar, menjd ank / cucu yg solehah.. aamiinnn ilebiu.. macam muka nenek dia shiela.. “

Kami di berita Kopak mendoakan semoga Bunga Elhaq membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Bunga sangat beruntung kerana dia memiliki keluarga yang begitu amat menyayanginya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elisya Sandha, Bunga Elhaq

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..