Connect with us

Artis / Selebriti

” Aku ulang 10 kali tengok, confident betul Umai jawab.. ” – Netizen

Video Issey Fazlisham Bertanya Sesuatu Kepada Anaknya, Umai. Namun Jawapan Umai Buat Peminat Terhibur. Gelak Besar Issey Dibuatnya, Jujur Betul Umai Jawab !!

Ramai sedia maklum, pelawak dan juga penyampai radio terkenal, Issey atau nama sebenarnya Fazlisham bin Mat Hussin telah mendirikan rumah tangga buat kali kedua bersama kenalan lamanya iaitu Noor Aimi Jamel yang merupakan seorang ibu tunggal dan memiliki tiga orang anak.

Bagi yang mengikuti Issey di Instagram pasti tahu, Issey begitu rapat dengan anak-anak tir1nya. Ada sahaja perkongsian Issey bersama mereka menjadi perhatian umum. Malah ada peminat yang memuji Issey merupakan seorang bapa yang sangat baik.

Terbaru, Issey telah berkongsi satu video yang memaparkan dia bersama anak ketiga yang bernama Umai. Menerusi video tersebut, Issey telah bertanyakan kepada Umai yang sedang duduk di kerusi hujung meja makan, siapakah ketua keluarga dalam rumah mereka.

Jawapan Umai yang menyatakan bahawa ibunya adalah ketua keluarga membuatkan Issey berdek4h ketawa mendengar jawapan anak manjanya itu. Alahai memang kelakar, muka Umai tu memang betul-betul jujur.

Tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton perkongsian video oleh Issey itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Weh kelakar kot. Aku ulang 10 kali tengok video ni, confident betul Umai jawab, haha bertabah la daddy oii.. “

” Haha budak-budak tak padai t1pu. Betul lah mama yang jadi ketua keluarga, sebab mama yang masak kan Umai.. “

” Beras kami masak lah Issey, mesti lah kami yang ketuanya. Haha aku sokong jawapan anak Issey ni.. “

” Umai memang confident jawab, sekali dengan bapak dia pun ketawa. Memang pengar0h mama btul ni.. “

” Issey nnti share lagi banyak2 video Umai, suka tengok lah, comeyyy dia. Pandai betul lah Umai jawab kat daddy.. “

” Terbaik lah Umai,  mesti mama bekeng. Tu yang jadi ketua keluarga, haha. Bijak betul anak dara Issey ni.. “

” Selamba ja dia jawab, part tengok muka dia tengah jawab tu memang kelakar. Memang pengar0h besar mama betul Umai ni.. “

Memang kelakar lah video ni, patut ramai yang terhibur. Kongsi Issey pada postingya, hari ini adalah giliran Issey mengasuh anak-anak, kerana Aimi bekerja. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Issey sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Issey Fazlisham

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT