” Sweet husband, merah muka Emma excited.. ” – Netizen

Video Emma Maembong Terima Kej0tan Hadiah Istimewa Daripada Suaminya, Shazli Azhar. Woww Hadiah Tu Bukan Biasa-Biasa, Untung Emma !!

Sejak mendirikan rumah tangga, pelakon cantik manis, Emma Maembong sering menjadi perhatian ramai akan kehidupan barunya itu. Lebih-lebih lagi, kini Emma sudah pun bergelar seorang ibu dan apa sahaja perkongsian terbaru oleh Emma turut menjadi tumpuan.

Emma yang telah selamat melahirkan anak lelaki pada awal bulan lalu. Malah Emma dan pasangannya, Muhammad Shazli Azhar juga tidak lokek berkongsi gambar-gambar bersama si comel walaupun Emma masih berada dalam mood berpant4ng.

Terbaru, menerusi perkongsian terbaru Emma di akaun Instagram telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya telah menerima satu kej0tan daripada suaminya. Menerusi video itu juga, suami Emma telah menghadiahkan sebuah telefon bimbit berjenama iPhone 12pro Max.

Suami Emma telah berkongsi cerita bahawa telefon isterinya telah kelihatan pec4h dan dia ingin meghadiahkan telefon baru buat Emma. Kelihatan wajah Emma dalam video tersebut begitu teruja dan tidak sangka menerima hadiah istimewa daripada suaminya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang turut teruja dan memuji akan sikap romantik suami Emma dan mendoakan semoga pasangan ini sentiasa bahagia. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Sweet husband, merah muka Emma excited dapat hadiah istimewa daripada Shazli, smga Emma dan suami bahagia selalu.. “

” Untung Emma, sentiasa dihargai oleh suami, peng0rbanan selepas melahirkan anak, dapat sebiji telefon mahal.. “

” Seronok sungguh muka Emma dapat fon baru, mesti tak sangka kan dapat hadiah, didoakan smga anda berdua kekal bahagia, amin.. “

” Alhamdulillah.. muga jodoh kamu brdua brpanjangan hingga jannah, suka lah tengok pasangan ini, romantik selalu.. “

” Sweet betul suami Emma, rajin bagi kej0tan kt Emma, dan hargai Emma, betul lah ckp Shazli tu, hadiah peng0rbanan Emma jaga anak.. “

” Kalau aku pun seronok, ada jer dapat kej0tan daripada husband, mesti bahagia, hehe. Rezeki Emma lah dapat hadiah.. “

” Siap cium bau telefon baru Emma, punya tak sangka dapat hadiah iPhone, syukur rezeki Emma, tahniah.. “

Wah seronok Emma dapat kej0tan hadiah istimewa daripada suaminya tu, jelas kelihatan begitu bahagia pasangan ini menghargai antara satu sama lain. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Emma dan suami kekal bahagia hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..