” Suka dengar Fatima ketawa, comel sangat.. ” – Netizen

Video Nur Fatima Aisya Yang Seronok Ketawa Diagah Daddynya, Fattah Amin. Wah Fatima Sampai Bergeg4r Badan Ketawa. Manjanya Suara Si Comel Ni, Ger4m !!

Pejam celik sudah 4 bulan usia puteri sulung sulung Fazura dan Fattah Amin, Nur Fatima Aisya. Kelahiran Fatima menambahkan lagi kebahagiaan Fazura dan Fattah dan mereka merasai nikmat bergelar ibu dan ayah.

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan satu video Fatima yang sedang seronok bermain bersama Fattah. Fatima yang ceria bergelak ketawa apabila diagah Fattah dan suara ketawanya jelas kedengaran.

Sudah kebiasaan bayi seusia Fatima ini akan mula memberi pelbagai reaksi apabila diagah orang sekelilingnya. Siapa tidak terhibur melihat si kecil sudah pandai ketawa dengan reaksi wajah yang mencuit hati.

Saat ini bakal menjadi kenangan indah untuk semua ibu bapa dan Fattah juga nampak gembira meluangkan masa bersama Fatima. Bersinar mata Fatima dan tak lepas memandang Fattah sambil ketawa, daddy’s girl sangat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fatima ketawa ini cukup menghiburkan peminat dan ramai yang teruja melihat Fatima yang ceria. Cepat terhibur sangat Fatima ini macam mommynya dan antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Dengan aunty pun tump4ng terhibur Fatima sayang, sukanya dia ketawa. Comeyy ihh.. Alolor syg fatima, daddy’s girl.. “

” Ala laa kemain mengek3k dia ye, comelnya Fatima. Kena tema baju dia..all smile for daddy.. semoga fatimah menjadi anak yg solehah buat mummy n daddy… aminn yra.. “

” Akhirnya dapat tengok Fatima Aisya senyum dan ketawa. lagi buat aunty ger4m dgn si comel gebu gebas ni.. Daddy suruh pus1ng tu fatima, naper gelak haha.. “

” Ala comelnya, gelak tu cute sangat. Ger4m daddy cakap “pus1ng” pon Fatima terhibur tau ahaha gig1t. Alahai muka daddy sangat.. “

” Fatima, your laughters makes everyone who’s following you, mummy and daddy melt tau.. Suka dengar Fatima ketawa, comel sangat..”

” Pakej senyum dengan gelak ni. Dah lama dinantikan, Comel betul Fatima gelak. so sweet. moga mnjadi anak solehah… aamiin.. “

” Alolo fatima, ger4m. comel la. so Happy cheerful baby. Comelnya dia gelak, mudah terhibur ni. Sesuai dengan baju Fatimah pakai, giggle tu cute.. “

Ramai yang tercuit hati apabila mendengar suara ketawa Fatima. Melihat Fatima gembira, peminatnya juga ikut tersenyum dengan suara riangnya itu. Semoga Fatima membesar dengan sihat selalu dan selalu menjadi penghibur mommy daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelive, IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..