Connect with us

Artis / Selebriti

” Starting tu sedih je baca. Tapi baca ayat yang last, rasa nak c4rut, haha.. ” – Netizen

Sempena Ulang Tahun Kelahiran, Perkongsian Ubai Raih Perhatian Warganet. Mula-Mula Baca Kapsyen Tu Sebaknya Rasa. Part Last Tu, Berdekah Dibuatnya. Menyempat Lagi Ye Ubai, Haha !!

Meninjau di akaun Instagram pempengaruh media sosial yang juga suami penyanyi Shila Amzah, Ubai MZ telah dikongsikan posting terbaru. Menerusi posting itu, Ubai memuatnaik beberapa gambar kenangan bersama arwah ibu tersayangnya.

Tulis Ubai yang menyambut ulang tahun kelahirannya pada hari ini mengatakan setiap pagi bertarikh 10 Januari pasti Ubai akan menerima kucupan dan ucapan istimewa daripada awrah ibu. Namun ianya sudah tiada lagi pada tahun ini kerana ibu Ubai pergi selamanya pada tahun lepas.

Klik gambar untuk info..

Tulis Ubai lagi, segala jasa dan pengorbanan arwah ibu buatnya tak pernah dilupakan. Ubai juga mengatakan yang tahun ini Shila pula menggganti rutin ucapan itu kepadanya. Pada akhir penulisan Ubai, Ubai sempat berseloroh meminta hadiah hari lahir daripada Shila.

Perkongsian tersebut menarik perhatian warganet. Ada yang mengatakan pada awalnya sedih membaca kapsyen Ubai untuk ibunya, namun ayat terakhir Ubai membuat mereka terhibur. Sehingga kini, posting Ubai ini menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang kanan > untuk melihat gambar-gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, selain terhibur, rata-ratanya turut mengambil kesempatan memberikan ucapan selamat hari lahir kepada Ubai. Antara komen-komen warganet adalah :

 ” Starting tu sedih je baca. Tapi baca ayat yang last, Allahu rasa nak c4rut, haha.. Alang2 tu mintak skali baju koboi dgn kuda kt is3 tercinta.. Sanah Helwah Ubai.. “

” Aku baru nak sedih tau Ubai.. Hahhahaha demand kemain ehhhh Ubai.. Sanah Helwa Ubai semoga di panjangkan umur di murahkan rezeki.. “

” Entah lah Ubai, aku murung tau baru nak sedih tapi ayat last kau memang minta penamp4r, hahaha.. Amboi…Hadiah tu.. “

” Shila mohon capaikan impian ubai memiliki ps5 . Insyallah rajin basuh pinggan mangkuk dapat lah tu hadiah, hahaha bgtau mengidam dekat Shila, hehe.. “

” Endingnya win hahahaa aih le.. happy Birthday Ubai, semoga ubai dimurahkan rezeki, pnjg umur, diberi kesihatan yg baik dan semoga menjadi suami dan ayah yg terbaik buat shaa n anak2 ok.. “

” Happy birthday Ubai.. Semoga sentiasa bahagia dunia akhirat dan baik-baik sahaja buat Ubai.. Al fatihah buat arwah bondanya. Amin.. “

” Sumpah lah awal2 aku sedih baca last2 rasa nak c4rutt.. Dia boleh lagi kan buat kelakar.. Happy birthday Ubai, moga sokmo bahagia dengan Shila.. “

Klik gambar untuk info..

Sebak juga membaca kata-kata awal di kapsyen Ubai. Kasih sayang ibu tiada tandingan dan ianya membawa ke syurga. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir kepada Ubai. Semoga Ubai terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi serta tahniah bakal bergelar bapa tidak lama lagi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ubaimz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT