” So handsome, nampak Korea sangat lah.. ” – Netizen

Imej Terbaru Nadhir Nasar Yang Sudah Berambut Pendek Raih Pujian Para Peminat. Wow Sekali Tengok Dah Macam Artis Korea, Rain. Handsome !!

Aktor berbakat, Nadhir Nasar kini anatara artis yang menjadi bualan ramai. Lakonannya dalam drama seri televisyen terbaru berjudul ‘ Nusyuz Berkiblat Cinta ‘ yang ditayangkan di Astro Ria sejak 3 Mac lalu telah memberikan imp4k mantap menerusi watak ant4gonisnya.

Namun meskipun membawa watak ant4gonis, ramai yang menyukai pelakon berambut panjang ini yang dikatakan wajahnya seperti artis Korea. Bahkan kalau meninjau di akaun Instagram Nadhir, ada sahaja gambarnya mendapat pujian para peminat.

Terbaru, meninjau di Instagram milik Official Hlive, telah berkongsi satu video temubual bersama Nadhir yang hadir satu majlis. Namun menjadi perhatian warganet adalah imej rambut baru Nadhir yang sudah pot0ng pendek.

Hingga kini perkongsian tersebut telah ditonton lebih 182 ribu tontonan dan ratusan komen daripada warganet sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Wah nampak semakin kacak, patut lah jadi bualan di ruangan komen.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang meluahkan rasa teruja mereka setelah melihat imej baru Nadhir dalam video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

 ” So handsome, nampak Korea sangat lah. Bila dah p0tong rambut muka dia sekali pandang macam Rain Full House.. “

” Nampak lagi muda ada la min, kacak ter0k ni. Walaupun berlakon watak aku tak suka, tapi sejujurnya dia memang handsome.. “

” Ad0iii cair terus tengok dia rambut pendek, handsomenya Nadhir. Look young terus, segak pula tengok dia pakai baju melayu.. “

” Haishhhhh si Nadhir ni, pendek dah rambut. Suka tgk Nadhir ni rambut panjang ke pendek ke tetap handsome kita kan org Malaysia, tiberr, hahaha.. “

” Memang love ter0k lah min, saya yang tengok ni pun terus berkenan ni hehe. Single lagi kan Nadhir ni.. “

” Adudududduud terhandsome lah pulak, kenapa awak ni, suka buat saya tak henti2 tengok wajah awak lah, let1h saya tau.. “

” Kp0p hairstyle terus dia buat. Muka dah lah macam Kp0p dah, hehe. Nampak terus muka jadi baik bila rambut pendek macam ni.. “

Ramainya suka imej terbaru Nadhir, tapi memang nampak kacak dan lebih kemas lah. Apa-apa pun, semoga Nadhir akan lebih maju jaya dalam bidang lakonan dan segala urusannya akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG official Hlive, Nadhir Nasar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..