” Semp0i, pakai jubah meremp1t, janji ontime.. ” -Netizen

Tak0t Lambat Sampai Untuk Membantu Suami Berniaga, Fasha Sandha Meremp1t Dengan Berpakaian Jubah Cur1 Perhatian Peminat. Wow Humble Lah Fasha, Janji Tak Hadap Jem Kan !!

Sebut sahaja nama pelakon wanita, Fasha Sandha ini memang ramai yang sering mengikuti perkembangannya. Bukan sahaja bakat lakonannya yang hebat, malah sikap merendah diri yang ada pada Fasha juga menarik perhatian ramai.

Seperti yang dikongsikan sendiri oleh Fasha di salah satu postingnya di akaun Instagram, dia telah menyatakan bahawa selepas selesai pengambaran, dia terus  bergegas ke Mitec untuk memberikan sokongan pada suami tersayang yang sedang menjalankan jualan pakaian di sana.

Namun paling menarik, Fasha telah ke sana dengan menaiki motosikal yang ditunggang oleh adik lelakinya. Ris4u dengan kesesakan lalu lintas dan lambat sampai ke destinasi, Fasha yang berpenampilan jubah telah menunggang motosikal.

Ramai peminat yang memuji Fasha yang mementingkan masa dan sanggup menaiki motosikal walaupun dengan berpakaian jubah. Hingga kini, perkongsian oleh Fasha itu telah mendapat lebih 17 ribu tanda suka sejak dimuatnaik ke akaun Instagram.

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, warganet turut meluahkan rasa kagum mereka dengan sikap ‘ humble ‘ Fasha itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Meremp1t dengan jubah, hahaha tak dapat nak bayang macam mana Fasha adjust jubah tu, red4h je laaa janji sampai, terbaik Fasha.. “

” Fuhh dashy4t Fasha, dengan jubah ni Fasha naik motosikal, rasanya kalau artis lain pikir panjang juga nak naik motosikal, haha.. “

” Terbaik, salah satu sikap Fasha yang aku suka, dia memang jenis tak kisah apa2 pun walapn dia jenis berduit, sangat simple orangnya.. “

¬†” Sebb risau akan lambat, remp1t ke p Mitec. Cayalah, komitmen Fasha memang terbaik. Alhamdulillah, moga urusan Fasha sentiasa dipermudahkan.. “

” Humble g1ler Fasha ni boleh naik moto semua, dah lah cantik, berlakon pun pandai, pastu sikap tak belag4k pulak.. “

” Artis paling semp0i memang menang kat Fasha lah. Patut lah suami dia syg sgt, sbb dia boleh je hidup dalam apa jua keadaan.. “

” Hebat betoi laa haii seorang yg bernama Fasha Sandha ni. Kagum saya, kalau saya di tempat Fasha dengan pakai jubah macam tu rasanya saya tak kan naik motosikal, haha. “

Bagi yang mengikuti Fasha sejak dahulu lagi, pasti tahu dia memang seorang yang sangat mementingkan masa. Maka tak hairanlah kalau dia dikatakan seorang artis yang menepati masa dan berdisiplin tinggi ketika menjalankan kerjanya. Apa-apa pun semoga Fasha terus berjaya dalam bidang lakonan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..