” Siapa yang baby sebenarnya ni, haha. Lawak lah Nana.. ” – Netizen

Video Rayyan Nakhaie Melayan Permintaan Mamanya, Siti Nordiana Buat Peminat Terhibur. Alahai M4lu Lah Anak Teruna Kena Main Kat Playground Kanak-Kanak. Part Rayyan Lompat-Lompat Dan Main Gelongsor Tu Kelakar. Bertabah Lah Rayyan, Hehe !!

Sudah menjadi seorang remaja, anak kepada penyanyi Siti Nordiana, Rayyan Nakhaie menjadi pendamping setia mamanya ini. Mengharungi suka dan duk4 kehidupan bersama, banyak memori mereka bersama tercipta.

Meninjau akaun Instagram Siti Nordiana, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rayyan melayani perang4i mamanya ini. Bersiar-siar di luar, Siti Nordiana meminta Rayyan bermain permainan yang ada di sebuah playground.

Anak remaja apabila disuruh bermain permainan kanak-kanak, tentulah tidak mahu. Namun demi mama tersayang, Rayyan ikutkan juga sekalipun tangan tu berapa kali menep1s dan mengajak mama pulang ke rumah.

Lawak betul Siti Nordiana ni, ada pula teringin hendak Rayyan menjadi budak-budak kembali. Gambar-gambar dan video kenangan ketika Rayyan masih kecil dahulu juga dapat dilihat dalam posting oleh Siti Nordiana ini.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Lebih 37 ribu tontonan telahpun direkodkan untuk video ini setakat ini. Terhibur peminat melihat gelagat anak dan ibu ini. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya Nana dan Rayyan, love both of you. Kes1an kt Rayyan, dia m4lu kut, dah jadi anak teruna dh, tapi sebab mama ikut saja, tak pa Rayyan, Rayyan akan dpt pahala kerana membuatkan mama bahagia dn gembira.. “

” Comel je tingkah 2 beranak ni, klo rayyan nanti lompat tinggi, kita tak0t mama dia yg terbang, Allah sentiasa melindungi nana n rayyan Aamiin.. “

” Comel je 2 beran4k nie.. anak pun baik je menurut kata.. Klo rayyan yg lompat, nana yg terbang kot haha. semoga berbahagia di dunia dan di akh1rat.. “

” Betul Rayyan cakap tu. Mama yang kena pakai gelang pink tu hehe. Comel je layan permintaan mama dia ni. dulu boleh lah mama dukong Rayyan.. skrg Rayyan dah boleh dukong mama tau.. “

” Kenapa lah mama suka bul1 Rayyan ek haha. Comel je muka redha Rayyan tu. Mama rindu Ayyan masa baby tu.. “

” Rayyan yang pasrah haha, comel nau la dua ni. Mader mengimbau sangat, puas tersenyum tengok video Nana.. “

” Siapa yang baby sebenarnya ni haha. Lawakla Nana, mujur Rayyan layankan je permintaan tu. Rayyan pun m4lu mama panggil baby mama haha.. “

Apabila mama merindukan zaman si anaknya masih kecil, ini lah jadinya. Habis mengelak si anak teruna, tetap kena mel0mpat juga macam kanak-kanak riang, haha. Apa-apa pun, ini pastinya jadi kenangan manis untuk Siti Nordiana dan Rayyan yang akan bersemadi dalam hati masing-masing.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nordiana, Youtube Channel Siti Nordiana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..