” Khusyuk dia menghafal setiap bait lirik dan melodi.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Jaclyn Victor, Jonah Dan Molly Menghafal Lirik Lagu Raih Perhatian Peminat. Wah Khusyuk Betul Menghafal, Sampai Pejam-Pejam Mata Tu. Suara Pun Sedap, Memang Mewarisi Bakat Mommy Lah !!

Jonah Josiah Rivera dan Molly Marguerite Rivera merupakan cahaya mata penyanyi, Jaclyn Victor. Meninjau ke akaun Instagram, Jac ada berkongsi sebuah video yang memaparkan gelagat kedua anaknya ini sedang menghafal lirik lagu.

Seperti ibu mereka, Jonah dan Molly juga sangat minat menyanyi. Jika anda mengikuti akaun Instagram Jac, terdapat beberapa video nyanyian anak-anaknya yang dikongsikan. Suara Jonah dan Molly juga boleh tahan hebatnya.

Jonah dan Molly sedang menghafal lirik lagu sebuah lagu berbahasa Inggeris. Apa yang menarik ialah kelihatan kedua adik-beradik ini sangat khusyuk menghayati lirik dan melodi lagu tersebut. Mereka juga turut sama menyanyi.

Ketika sedang menyanyi bersama dapat dilihat Jonah mengajar adiknya agar menyanyikan lebih kuat lagi. Nampaknya kedua-dua mereka ini amat meminati muzik. Seperti mana mengalirnya dar4h seni Jac, begitu juga diwarisi oleh anak-anaknya.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji penghayatan mereka untuk mendalami sesuatu lagu. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” They are so cuteee.. makes yr heart melt kan precious sgt jaclyn_victor confirm boleh jadi back up for Mommy one day.. “

” Isn’t it the best thing.. When they have that natural love for music.. Omg they’re both so talented .. Aunty also keep replaying this video, sebab cute.. “

” It reminds me of Farouk Bulsara (Freddie Mercury,) looking at son singging. I hope he can be like Farouk one day.. “

” He’s your carbon c0py.. Mana nak tupah kuah kalau tak ke Nasi yerr mak b0rek Anak rintik .. yg blakang tu siap pejam2 mata babe.. “

” Cant wait to see them singing with mummy jac.. Keep practising gituuu jaclyn_victor.. dah tnjuk bakat tu.. Boleh warisi suara mama yang power..  “

” He will be a super singer just like his mommy.. Khusyuk dia cuma menghafal setiap bait lirik dan melodi.. budding singers.. “

” They are both almost pitch perfect… Jac, so happy that you let him sing the way he wants.. Ok the next Malaysian sweetheart… future musician.. “

Wah, tak sabar rasanya untuk mendengar kedua adik-beradik ini menyanyikan lagu tersebut. Tidak mustahil apabila mereka dewasa kelak akan mengikuti jejak langkah ibu mereka menjadi seorang penyanyi. All the best buat Jonah dan Molly.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jaclyn Victor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..