” Seriuslah Faz cantik macam ni ? Macam bukan dalam pant4ng.. ” – Netizen

Video Fazura Kali Pertama Yang Dirakamkan Dalam Tempoh Berpant4ng Raih Tumpuan Ramai. Wah Tengah Pant4ng Dan Tak Pakai Make Up Pun Cantik Sangat Fazura Ni. Natural Beauty !!

Pelakon cantik, Fazura kini sedang dalam tempoh berpant4ng selepas selamat melahirkan puteri sulungnya pada awal Oktober baru-baru ini. Puteri sulung yang diberi nama Nur Fatima Aisha ini dilahirkan secara normal, hasil perkongsian hidup bersama pelakon Fattah Amin.

Kehadiran Fatima amat dinantikan selepas dua tahun mendirikan rumah tangga dan merupakan kiriman agung yang paling indah buat mereka. Sehingga ke hari ini, pasangan ini belum lagi mendedahkan wajah puteri kesayangan mereka kepada umum.

Meninjau ke akaun Instagram Fazura, Fazura telah memuatnaik video terbarunya ketika masih dalam tempoh berpant4ng. Ia merupakan rakaman kali pertama buat Fazura semasa dalam pant4ng. Fazura berkongsi produk kecantikan jenamanya.

Namun apa yang menarik perhatian ramai netizen ialah wajah Fazura yang begitu cantik walaupun tanpa secalit solekan. Malah kulit wajah Fazura juga begitu bersih dan bersinar membuatkan ramai memuji penampilan Fazura ketika sedang berpant4ng.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang tidak puas menatap wajah Fazura malah ada lebih memberi fokus kepada wajahnya berbanding perkongsian produk Fazura. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Kecantikan gadis melayu yang terserlah, tanpa makeup pun ayu.. tak fokus apa yang dia cakap, fokus kat muka je.. glowing sangat la.. “

” Serious la faz cantik mcm ni…??? Mcm bkn dlm pantang… Take care ye faz.. k1ss Fatima cikitt .. Cantik sangat Faz.. “

” Finally.. Ya Allah rindunya nk dengar suara Faz. Hi beautiful mommy, bila nk tunjuk Fatima ni .. dalam pant4ng pun lawa.. “

” Tengok kak faz terus rasa nak be happy like you. Terus naik mood nak kerja feeling princess love you kak .. Lawa lh walau x da make up yg pasti cantik pipinya..

” Cantiknya.. selamat berpant4ng adik comel.. tak makeup pun lawa.. cantik dan berseri-seri.. Bila nak tunjuk Fatima.. “

” Tak puas tgk Faz.. Cantik sangat without makeup.. Confinement pun cantik.. Bagilah kami tengok baby pula.. “

” MasyaAllah, cantiknya kulit Faz. Glowing sangat.. Asyik perhati jer muka dia.. Berseri-seri sangat.. “

Memang cantik dan berseri-seri sungguh kulit wajah Fazura. Walaupun tanpa solekan, Fazura tetap anggun. Pastinya ramai tidak sabar untuk menatap wajah Fatima pula kan ? Pastinya wajah Fatima comel dan cantik mewarisi kecantikan ibunya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..