” She is so adorable and cute.. ” – Netizen

Dato’ Fazley Yaakob Kongsi Video Buat Kej0tan Kepada Anaknya, Ellie. Amboi Sampai Melompat-Lompat Ellie. Part Tutup Mata Tu Comel Sangat !!

Dato’ Fazley Yaakob sememangnya dikenali sebagai penyanyi di persada seni tanah air. Bakatnya dalam bidang masakan juga tidak dapat dinafikan dan menjadi antara chef selebriti di Malaysia. Untuk rekod, Dato’ Fazley telah mendirikan rumah tangga bersama Datin Azreen Ahmad dan telah dikurniakan 4 orang cahaya mata iaitu Ahmad Fariedz Shah,  Ahmad Fieradz Shah, Ahmad Firudz Shah dan seorang anak perempuan, Alayna Selma.

Walaupun cukup sibuk dalam urusan seharian, namun Dato’ Fazley tetap luangkan masa bersama anak-anak tersayang. Kesibukan bukan kunci untuk Fazley mengabaikan anak-anaknya, tetapi merupakan asbab untuk Dato’ Fazley  lebih rapat dan cuba memenuhi permintaan anak-anak.

Menerusi perkongsian di Instagram miliknya, Dato’ Fazley telah berkongsi video memberikan kej0tan buat satu-satunya puterinya yang dipanggil Ellie untuk memenuhi permintaan anaknya yang inginkan Marshmallow. Dalam video tersebut, Dato’ Fazley kelihatan mendukung Ellie dan menutup mata Ellie.

Alahai bukan main seronok lagi Ellie, melompat-lompat kesukaan melihat yang sudah lama dinanti kunjung tiba. Terbaiklah Dato’ Fazley, sanggup mencari Marshmallow agak lama demi mencari yang halalan toyyiban. Secara tak langsung, Dato’ Fazley membuka mata orang ramai tentang Marshmallow yang halal.

Ikuti perkongsian video Dato’ Fazley di bawah :

Ramai memuji kecomelan Ellie di Instagramnya. Netizen juga bertanya Dato’ Fazley di mana untuk mendapatkan marshmallow yang halal. Antara komen-komen netizen :

” Manja nyer.. abg Ritzman cakap.. Dato’ if I may knw what brand is the genuine halal tu sbb I never buy marshmallow for more than 20 yrs now.. “

” Dato’ share dekat mana beli yang hala ni.. Alhamdulillah sht nya dia.. geram nk cubit pp tu.. She’s adorable and cute, esp masa dia tutup mata nak dapat surpr1se.. “

” Ger4m nya tgk Ellie comel.. MashaAllah Eli comel.. Dato’ pun akui susah nak cari marshmallow halal kan. Kami pun cuma beli bila jumpa yg ada tanda halal je. Tawakkal.. “

” Suka tgk dato dgn ank-anak.. Cute nya Ellie.. Dato bagi makan ape ellie ni kemahen bambam dia.. cute lah.. ger4m tengok pipi Ellie.. “

” Tak payah dah dida Ellie pegi excersie layan Ellie pun dah cukup.. Aloooooo comeyyy.. Boleh bagitau beli dimana yaa marshmallow halal tu.. “

” Tiba-tiba rasa nk jd anak Dato’ Fazley.. boleh tahu beli marshmallow itu di mana dan apa nama di bungkusan itu. Boleh tunjuk sikit Dato’.. “

” Marshmallow yg lain2 tak halal ke Dato’ fazley yaakob.. Sbb tak makan Tu yg tak tahu.. nmpk org selalu makan je.. Hihihi Kiut sangat lah Ellie.. “

Sebagai ibu bapa, pastinya kita seboleh-bolehnya ingin memenuhi permintaan anak-anak, begitu lah juga dengan Dato’ Fazley. Semoga Ellie membesar menjadi anak yang solehah, penyejuk mata kedua ibu bapa. Didoakan keluarga Dato’ Fazley berbahagia dan berkasih sayang sampai syurga. Amin.

 

Silakan SHARE..

Sumber: IG Fazley Yaakob

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..