” Serius segak Usop, lawa betul baju Teha.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Majlis Bertandang Usop Dan Nur Fatihah Di Kedah. Wah, Cantiknya Pasangan Pengantin Dengan Busana Berwarna Biru !!

Semalam telah berlangsungnya majlis bertandang buat pasangan pengantin, Usop Mentor dan Nur Fatihah di Kedah iaitu negeri kelahiran Usop. Pasangan ini memilih busana songket berwarna biru untuk majlis kali ini.

Meninjau ke akaun Instagram InaiJari, sebuah video ketika majlis bertandang tersebut berlangsung telah dikongsikan. Pasangan pengantin dibawa berarak dengan sebuah kereta dan diiringi dengan beberapa motosikal berkuasa tinggi ke dewan majlis.

Majlis tersebut kelihatan begitu meriah sekali dengan kehadiran kaum keluarga dan sahabat handai. Usop juga membuat persembahan nyanyian di majlis ini dengan persalinan kedua mereka iaitu busana moden.

Beberapa gambar turut dikongsikan di akaun Instagram Usop sendiri dan perkongsian ini telah menerima lebih daripada 20 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Bagai pinang di bek4h dua Usop dan pasangannya Fatihah.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian di Instagram Usop :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan tahniah dan doa buat pasangan pengantin. Antara komen-komen yang diberikan ;

” Slmt pengantin br usop n wife . happy till jannah aamiin Inshaallah.. cantiknya teha dalam busana biru.. “

” Suara tu laa yang buat aku pernah jadi peminat dia kat mentor dulu.. cantik wife dia.. Untunglah usop.. highlight on the spot post.. “

” Alhamdulillah, pasangan terbaik.. moga Ucop n Teha kekal abadi hgga ke Jannah.. cantik sangat²  TAHNIAH.. Fuh R6.. “

” Smart je usop dan isteri.. Tahniah buat pasangan mempelai, Selamat pengantin baru.. Segak kak ipaq usop.. “

” Allhamdulillah sama cantik… Semoga sentiasa dlm lindungan allah swt.. Seblh tu adik hg ka sop… Muka sama.. “

” Alhamdulillahhhhhh cantik segak semua.. Tahniah Usop. Usop kena buat satu lagi majlis kat k. Lumpur khas untuk rakan artis/wartawan Aamiin.. “

” Alhamdulilah Sama cantik Sama padan, tahniah pengantin, semoga bahagia ke jannah.. serius segak usopp. lawa btoi bju hgpa laki bini.. “

Alhamdulilah kini selesai sudah majlis bertandang di sebelah Usop. Agak-agak ada lagi tak majlis resepsi Usop dan Fatihah selepas ini. Tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin dan semoga berbahagia selalu. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, Usop Mentor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..