” Serius lah tahu-tahu selamat dah jadi suami orang. Tahniah Danial.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Sekitar Majlis Pernikahan Pelawak Danial Zaini Raih Perhatian Peminat. Wah Diam-Diam Dah Jadi Suami Orang. Amboi, Time Sarung Cincin Pun Sempat Berjenaka Lagi Yer !!

Meninjau akaun Instagram Era, telah dikongsikan video majlis akad nikah dan sarung cincin pelawak yang juga salah seorang penyampai di konti Era FM iaitu Danial Zaini. Hari ini menjadi detik bersejarah dan membuka lembaran baru dalam hidup Danial bergelar suami.

Menurut laporan Astro Awani, majlis yang berlangsung di Timorra Avenue Kuantan ini menyatukan Danial dan gadis pilihan hatinya, Yasmine Umira Yahya. Dengan hanya sekali lafaz, pasangan ini sah sebagai suami isteri.

Cantik dan berseri-seri pengantin baru ini dalam busana nikah berwarna putih ciptaan Amzar Atelier manakala majlis resepsi pula busana songket daripada Man Kajang menjadi pilihan. Turut dilaporkan bahawa Danial dan Yasmine mengikat tali pertunangan pada 25 Disember tahun lalu namun memilih untuk merahsiakan ik4tan ini demi menjaga privasi Yasmine serta keluarga.

Pandai Danial menyimpan rahsia dan tidak dapat dihidu oleh pihak media. Melihat kepada video ketika majlis sarung cincin, sempat lagi Danial membuat jenaka dan ianya disambut gelak ketawa oleh hadirin yang ada di situ.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini disambut dengan baik oleh para peminat Danial dan ucapan tahniah membanjiri posting tersebut. Antara komen-komen peminat :

” Haha malu malu kucing pulak dia, Alhamdulillah tahniah Danial dan pasangan. Semoga ik4tan ini berkekalan hingga ke syurga.. “

” Selamat pengantin baru Danial, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat bersama pasangan. Cantik mempelai.. “

” Dah halal m4lu m4lu pulak nak sentuh tangan b1ni si danial ni hehe, kelakarlah, Untunglah dapat lelaki kelakar macam ni.. “

” Diam diam terus kahwin. Tahniah Danial dan pasangan. part Sarung cincin pun kelakar haha, sama cantik dan sama padan kedua pasangan mempelai ni.. “

” Alhamdulillah tahniah Danial dan isteri. Aku r1sau kau melawak je masa akad nikah haha.. Nasib tak keluar suara boss ku.. “

” Danial takyah henj0t dah tgn pak mertua tu. Hee. Ape2 pun tahniah idola tiru suara Till jannah.. “

” Serius lah tahu tahu selamat dah jadi suami orang. Tahniah Danial. Time akad nikah tu dah dia pun shake tangan pak mentua haha, nerv0us sangat la tu haha.. “

Tahniah Danial dan pasangan atas ik4tan perkahwinan ini dari kami di Berita Kopak. Semoga pernikahan ini dikurniakan kebahagiaan, kegembiraan serta rumahtangga yang aman damai sehingga ke akhir usia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, Portal Astro Awani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..