” Kelakar time terkej0t tu, dengan aku sekali terkej0t.. ” – Netizen

Sedang Asyik Merakam Video Tik T0k Dalam Kereta, Gelagat Reen Rahim Yang Terperanj4t Diserg4h Oleh Ibunya Buat Peminat Terhibur. Ad0i Baru Nak Feeling Menyanyi Lagu Hindustan, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Reen Rahim, perkongsian video yang dimuatnaik oleh Reen telah membuatkan ramai terhibur. Reen memuatnaik video dirinya sedang membuat lip sync lagu hindustan di dalam kenderaan.

Dengan memakai kaca mata hitam, Reen dilihat begitu menghayati lagu tersebut dengan melakukan pelbagai gaya. Namun belum sempat Reen menghabiskan video tersebut, ibu Reen telah datang ke keretanya.

Reen secara tiba-tiba terkej0t apabila melihat seseorang telah membuka pintu kereta. Gelagat Reen terkej0t itu turut membuatkan yang menonton video tersebut turut terkej0t. Ad0i, baru nak feeling, sekali terhibur pula.

Sehingga kini, perkongsian video Reen ini telah menerima lebih daripada 16 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Kebanyakan video yang dikongsikan oleh Reen tidak pernah tidak kelakar. Ada sahaja perkara yang menghiburkan hati pengikutnya di Instagram.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang memberi komen emoji ketawa kerana terhibur melihat gelagat Reen. Antara komen-komen lain yang diberikan :

” Haha, kita pun terkej0t.. Aku klu tgk si Reen ni kan bole sama g1ler tau.. 0mg, this hair suits u so well.. Igt marilyn Monroe.. “

” Aku kak terkej0t kak.. Sbb aku tau lagu ni.. smpai part tu dh dpt agak.. NgamĀ²..Amie bk pintu time Muzik terkej0t tu.. ngan sy skali terkej0t.. “

” Dengan aku2 skli terkej0t.. lock pintu la kak.. sekali ngam plak ngan lagu.. jarang lah reen ni tak buat hal.. tak pernah tak kelakar.. “

” Kelakarlah time dia terkej0t tu.. Semakin lama semakin suka berkhay4l anak Amie ni . Serupa Marilyn manroe.. comel lah.. “

” Masalah aku aku ikut terkejut knape ? Hahahaha reen cantiklah rambut.. l1bas je dia makcik.. nasib tak sak1t jantung.. “

” Dengan aku sekali terperanj4t.. kena plak dengan be4t dia.. ad0i, pel1k mak mertua ku.. kena lock kereta lepas ni, risau bukan mak yg buka.. “

” Kant0i ter0k ni.. sekali aku pun terkej0t wei.. Kena elok dgn lagu pon.. last tu her0in sebenar, haha.. lawak betul.. “

Reen sememangnya seorang yang kelakar sama ada dalam drama atau pun di luar drama. Lain kali Reen perlu mengunci pintu kereta terlebih dahulu sebelum membuat rakaman TikT0k. Barulah betul-betul feeling, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Reen Rahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..