” Ad0i redha ter0k muka Maleeq, si bapak pula rasa serba sal4h. Haha.. ” – Netizen

Video Shukri Yahaya Menaiki ATV Bersama Anak-Anaknya, Namun Sesuatu Telah Terjadi Kepada Anak Kedua Shukri, Maleeq Miqayl Buat Ramai Terhibur. Alahai Kes1an Maleeq, Sampai Terjer1t Si Ayah Terkej0t Bila Tengok. Haha !!

Bagi yang mengikuti pelakon kacak, Shukri Yahaya pasti mengetahui Shukri begitu bahagia bersama keluarga tersayang. Telah mendirikan rumah tangga bersama Tya Adnan, pasangan ini telah dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Aaira Ameena dan Maleeq Miqayl.

Meninjau di akaun Instagram Tya, telah berkongsi satu video yang memaparkan Shukri sedang merakamkan video bersama anak-anaknya sedang melakukan aktiviti riadah dengan menaiki kenderaan ATV.

Ketika sedang merakamkan aktivti mereka, Shukri begitu terkej0t setelah melihat pada kamera telefon keadaan Maleeq yang matanya telah ditutupi plastik kepala yang dipakainya. Malah kedengaran suara Shukri menjer1t menyebut ‘Adik’.

Menerusi kapsyen, Tya meluahkan rasa terhibur melihat keadaan Maleeq yang entah berapa lama dalam keadaan sebegitu. Sehingga kini perkongsian video oleh Tya itu telah mendapat mendapat lebih 17 ribu dan ratusan komen sejak dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur setelah melihat keadaan Maleeq dalam video tersebut. Antara komen-komen warganet adalah :

” Hahaha, Maleeq like “takper la ayah, adik mcmni pon ok, ayah teruskan je” hahahahaha. Lawak lah tengok keadaan Maleeq.. “

” Ad0i redha ter0k muka Maleeq, si bapak pula rasa serba s4lah, haha sampai terjer1t terkej0t tengok anak dah macam tu, haha.. ” 

”  Ad0ii tergelak dulu, redhooo je adik tak leh nk tgk view. Tapi cool je Maleeq walaupn mata kena tutup dengan plastik, hehehe.. “

”  Sampai ati kan dik tekelepet mata tu ape pon tak nampak sabo je la ye dik. Nasib lah si ayah tu perasan time rekod, kalau tak sampai sudah lah adik tak boleh tengok, haha.. “

” Sorry i tergelak kuat do, comel gil4 walaupun hakikatnya kes1an tengok Maleeq, hahahahaa, sabar jalah.. “

” Hahaha s1lap2 Maleeq tidur sedap je mata kena tutup. Hahhahaa Maleeq ni kelakar lah, boleh masuk rajalawak nanti.. “

” Bertabah jalah, keras perut mak cik tengok video ni Maleeq oi, hahaha.  Nasib lah ayah buat video, kalau tak mata tu pejam jelah tak nampak jalan.. “

Memang lawak tengok keadaan Maleeq dalam video, patut lah ramai yang terhibur.  Tapi walaupun mata tu tertutup dengan plastik, Maleeq tetap nampak comel tau. Apa-apa pun semoga Maleeq terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat mummy dan ayah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..