” Buat hal la Bakoba, dengan kain batik ik4t silangnya tu tak boleh bl4h.. ” – Netizen

Video Par0di Olimpik 2020 Oleh Bell Ngasri Dan Danial Zaini Buat Ramai Terhibur. Bukan Main Lagi Gaya Dalam Kolam Tu Bell, Kelakar Habis !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Bell Ngasri pasti tahu dia seorang pelakon yang sangat berbakat. Malah, lakonan lawaknya juga tidak pernah menghamp4kan para penonton. Ada sahaja gelagatnya yang secara spontan buat ramai berdek4h ketawa.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Bell, dia telah berkongsi satu video yang memaparkan video par0di sempena Sukan Olimpik 2020. Menerusi video itu juga, turut ada bersama adalah pelawak Danial Zaini.

Video berdurasi 50 saat itu telah membuat ramai terhibur melihat aksi Bell dan Danial yang men1ru gaya beberapa atlet negara dalam acara-acara yang dipertandingkan mereka di sukan Olimpik yang kini masih berlangsung di Tokyo, Japan.

Hingga kini, video parodi itu telah ditonton lebih 18 ribu tontonan dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Part pinjam naik basikal kanak-kanak tu memang win, comel je tengok Bell kayuh basikal sambil bawa bendera Malaysia.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memberikan komen emoji ketawa serta meluahkan perasaan terhibur mereka menonton video tersebut. Antara komen-komen adalah :

” Buat hal la Bakoba, dengan kain batik ik4t silangnya tu tak boleh bl4h, kemain kau yer Bell, haha memang lawak gil4.. “

” Ad0ilaa Bang Bell, kej0ng perot tengah gelak tak habis ni, dah tu berulang-ulang banyak kali tengok video ni.. “

” W0ii berbvlu kaki Bakoba part terj0n kolam tu, menang1s kalau Pandelela tengok ni Bell 0ii, kurang asam, haha.. “

” Haha Daniel terj0n atas sofa tu lawak, bergeg4r pung0ng tu, haha. Korang kalau tak buat lawak memang tak sah kan.. “

” Patut bawa Bell ni g bertanding, mesti menang punya, haha. Pengadil tengok pun mesti gelak, bagi markah penuh.. “

” Aku terhibur weh, baru nak basuh baju tengok video ni tak berhenti pulak aku gelak, sak1t perut aku ni.. “

” Bell, Bell, kang aku cep0k nanti baru tahu. K0 ini kan BELL klu tak lawak tak sah lerr. Sib ko la anak dapat ayah cam ini, hehe.. “

Memang kelakar video Bell ni, patut ramai yang terhibur. Apa-apa pun, perkongsian video tersebut hanyalah sekadar hiburan. Apapun, Kami dari Berita Kopak berharap semoga Bell dan Danial akan terus berjaya dalam industri hiburan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Bell Ngasri, Melet0p

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..