” Sejuk mata memandang, syurga sis ada dapur macam ini.. ” – Netizen

Kongsi Pering4tan SOP Dapur Untuk Keluarganya, Dekorasi Dapur Sheila Rusly Dapat Pujian Ramai. Wah Kemas Dan Tersusun Betul. Nak Memasak Pun Semangat Ada Dapur Macam Ini !!

Meninjau akaun Instagram Shiela Rusly, telah dikongsikan beberapa keping yang menunjukkan ruangan dapur rumahnya. Dekorasi dan susunan barangannya nampak cukup teratur. Memilih warna hijau sebagai warna kabinet dapurnya, dapur Shiela nampak mewah.

Turut menyusun pelbagai jenis mangkuk tingkat di ruangan khas, ini menambahkan lagi seri dapur Shiela. Pada ruangan kapsyennya pula, Shiela memberikan pering4tan untuk anak-anaknya dan tidak terkecuali keluarga pelawak Johan dan Elisya Sandha.

Bukan 1 malah dituliskan 10 peraturan yang perlu dipatuhi oleh seluruh keluarga ketika berada di dapurnya ini. Semuanya mengenai tatacara sebelum dan selepas makan untuk memastikan kebersihan dapur dan diri masing-masing terpelihara.

Bagi yang mengikuti Shiela, pastinya selalu menonton video masakan yang dikongsikan Shiela di Instagramnya. Jarang untuk Shiela berkongsikan dalaman rumahnya sebegini dan selalunya hanya tertumpu di ruangan memasak sahaja semasa tutorial memasak dirakam.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Pemandangan dapur Sheila ini memang menakjubkan dan membuatkan peminat teruja melihatnya. Antara komen-komen mereka :

” Sejuk mata memandang. Cantik, bersih dan berseri dapur mummy. Love sgt with ur kitchen cabinet sis.. “

” Subhanallah, cantiknyerr dapur sis. dapur idaman saya, syukur. dpt tgk pn jadila. Walaupn tak mampu memilikinyer. Cantik dan bersih dapur sis. Dapur idaman, organise je.. “

” Subhanallah cntiknya dapur sis. cantek nya dapor alhamdulilah bertuah sis.. Bestnya nak masak pun rasa nyaman je.. “

” Dapur idaman ni sis, doakan dapat jugak macam ni. Teringin nak dapur camni. takpe one day, sekarang kita simpan idea dapur sis ni untuk rujukan hehe.. “

” Cantik dan kemas, nie lah tempat paling disayang oleh kaum wanita. Syurga sis ada dapur camni. Sumber inspirasi Sis. Baik dari segi kecekapan memasak dan berkongsi resepi dan susun atur di dapur.. “

” Ker4s betul undang-undang yang dikenakan sis Shiela ni hahha. Keras kej0ng baru anak-anak ser4m sejuk haha.. “

” Love your kitchen sis, cantik sangat. Dapur idaman, cantiknya rumah sis. Mangkuk tingkat tu klasik betul.. “

” Cantik dapur dan colour kabinet. Damai melihatnya, bersih teratur sungguh dapur sis. Hil4ng stress tengok dapur sis.. “

Shiela yang meletakkan nama Elisya di kapyennya ini mendapat respon dari pelakon jelita ini. Semakin akrab hubungan Shiela dan Elisya sekarang.

Memang cukup teratur dan cantik dapur Shiela ini, dapur idaman semua wanita. Bolehlah para ibu mengambil idea daripada dapur Sheila ini untuk menghias dapur masing-masing. Semoga Shiela sentiasa berjaya dalam semua lapangan dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..