” Pandainya cen0net ni, comel sangat dia mengira.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Mengira Nombor Bersama Daddynya, Hairul Azreen Yang Cukup Comel. Wah Alisa, Makin Pandai Lah Tada Sekarang. Cute Je Sebutannya Tu !!

Nama anak kedua Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini semakin dikenali ramai. Dinobatkan sebagai Si Cilik Melet0p Era baru-baru ini, telatah Alisa sememangnya sering mencur1 perhatian peminat. Alisa yang sudah setahun usianya ini anak yang las4k dan aktif.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video Hairul bermain bersama Alisa. Alisa yang diletakkan di atas riba Hairul disuruh daddynya itu untuk mengikut apa yang Hairul sebut. Gelaran Tada yang dipanggil kepada Alisa kerana ketika permulaan Alisa belajar bercakap, perkataan Tada sering disebut Alisa.

Ketika Hairul membilang nombor, Alisa pada awalnya mengikut namun selepas itu mula mengira sendiri. Amboi Alisa, sudah cerdik dan boleh mengingati nombor asas. Semakin banyak perkataan yang boleh disebut Alisa, semakin kec0h mulutnya. Sempat lagi dibal4s I love you untuk daddynya itu.

Alisa yang turut mempunyai akaun sosialnya sendiri ini sehingga kini sudah diikuti seramai 1 juta orang. Banyak video dan gambar Alisa dikongsikan di sini untuk tontonan peminatnya. Setiap perkongsiannya pasti mendapat komen daripada peminat yang memuji kecomelan wajahnya itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa bersama Hairul ini meraih perhatian peminat. Lincah sungguh si Tada ini dan mulutnya pun bijak mengikut arahan daddynya. Antara komen-komen mereka :

” Pandainya cenonet ni, comel sangat dia mengira.. semoga menjadi anak yang solehah yaaa alisa, cute selalu.. “

” Aaaaaa so cute la baby alisaa, comel je mengira. Bijak bijak macam abang Yusuf jugak Alisa ni..”

” Alisa so pandai lah. Bunc1t ger4m je tengok. Pandainya la dia jawab. Alisa is a clever girl, will be smart like Yusuf.. “

” Heyyy daddy suruh follow bukan sambung. eeee comel je awak pandai mengira.. P0t pet tak berhent1 aih.. “

” Alisaa pandai betullah, dah la comel bijak pulak tu. So pintar, fotostat daddy betul. Bukan main manja dengan daddy nya.. “

” Very clever alisaa. Taaadaa betul si comel ni. Anak bijak, smart liltle girl like mommy.. Buat ger4m je tengok.. “

” Haha aduhh i love you dia tuu eee ger4m. Manja daddy sangat si Tada ni. Pndai ikut apa yg disuruh.. “

Wah perkembangan yang cukup bagus untuk anak seusia Alisa apabila pandai mengira begini. Cepat juga daya ingatan Alisa ini, boleh jadi sebijak Abang Yusuf nanti. Apa pun, semoga Hairul sekeluarga sentiasa gembira dan bahagia sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..