” Sedap kena deb1k tu. Berapa dasss kena dengan mummy haha.. ” – Netizen

Video Harris Annuar Pr4nk Mommynya, Kak Ton Yang Mencuit Hati. Hah L1pas Sangat Harris, Dah Kena Lep0k Dengan Mummy. Part Last Tu Kelakar Betul, Bagi Lagi Kak Ton !! 

Gelagat bekas peserta akh1r Hero Remaja, Harris Annuar bersama mommynya, Kak Ton sering kali menghiburkan hati warganet. Bahkan setiap kali video Harris mengusik mommynya ini dikongsikan di Instagram, pastinya mendapat jumlah likes yang tinggi hingga ada yang mencecah 1 juta.

Harris atau Aboy ini sememangnya seorang yang sering kelihatan ceria. Tidak hanya kaum keluarga malahan rakan-rakan artis juga sering diusik oleh pemuda tampan ini. Meninjau akaun Instagram Harris, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Kak Ton terkena lagi dengan pr4nk anak terunanya ini.

Dalam video pendek ini, kelihatan Harris berpur4-pur4 mengatakan ada l1pas di dalam bekas yang ditongkatkan dengan sebatang payung. Kak Ton yang menyangka ianya benar ada l1pas di dalamnya membantu Harris memegang payung itu dan meminta Harris memanggil pembantunya, Che Mah.

Bila ibu dan anak kedua-duanya tak0tkan l1pas, macam-macam kejadian melucukan terjadi. Apabila Harris menunjukkan ke arah kamera, Kak Ton baru menyedari dirinya terkena lagi. Fuh apa lagi sempat lagi di tep0k Harris. Alahai ceria sungguh anak dan mak ini, meriah sangat.

Jom tonton video di bawah :

Mencuit hati sungguh melihat reaksi Kak Ton itu dan pastinya peminat sungguh menjangkakan Harris bakal ditep0k mummy nya ini. Antara komen-komen mereka :

” Hahahahahahahhahah hawau tau aboy ni. Jahat la kau ni kenakan mummy sendiri haha.. ” – Alvin Chong

” Hahahahahahaha soalannya, macam mana ko buat macam tu mula2 ? Jenuh aku pikir. Setting bagus betul tengah-tengah siap.. “

” Ending dia tentu mummy dia melompat. serious you sumpah jah4t. kalau ummi i mamp0s dah kena hemp0k dgn benda tu.. “

” Hahahah kalau anak bujang tak menyaki1kan jiwa mummy sehari mmg tak sah kan mummy, hahaha.. Keluarga ceria betul.. “

” Hahahahaha kne debik ank btuah. hahaha comel la mummy u. sedap kena debik tu…… Berapa dasss kena dgn mummy haha.. ” 

” Klu lagu ni dikiro derhak0 ko dop, klu dop nk wat gini jgk ko mek kito. Btul-betul kna lemp4ng tu hahah.. “

” Kalau kami buat ni bukan saja kena lepuk, kena balik agaknya. Sedap benar denga kakton ngepek gak. nak4l haris ni.. “

Alahai Aboy, tak pernah habis menyakat mommynya dan selalunya pasti membuatkan peminat terhibur dengan telatah mereka. Apa pun, semoga Harris sentiasa menjadi anak yang menyenangkan hati kedua ibu bapa dan terus menghiburkan peminat dengan video lucu seperti ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Annuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..