” Sangat gigih Rizman Ruzaini dengan batu-batu tu.. ” – Netizen

Video Close-Up Busana Pengantin Mira Filzah Hasil Rekaan Rizman Ruzaini Raih Tumpuan Ramai. Wahhh Dia Punya Veil Memang Melet0p Habis, Bukan Biasa-Biasa !!

Setiap pasangan pengantin pastinya menginginkan busana pengantin yang indah dan menawan di hari bahagia mereka. Begitu juga dengan pelakon Mira Filzah yang telah melangsungkan perkahwinannya bersama Wan Emir Astar semalam.

Pasangan ini memilih warna putih sebagai persalinan busana pengantin pada majlis akad nikah tersebut. Mira telah menggunakan khidmat pereka fesyen terkenal tanahair iaitu Rizman Ruzaini untuk rekaan busana pengantin pada majlis pernikahannya.

Seperti biasa rekaan Rizman Ruzaini tidak pernah mengecew4kan sesiapa sahaja yang menggunakan khidmat mereka. Busana pengantin Mira nampak anggun dan menawan pada majlis malam itu. Walaupun nampak ringkas tetapi sebenarnya ia sangat eksklusif.

Menerusi akaun Instagram Rizman Ruzaini, video secara close-up busana pengantin Mira telah dikongsikan. Apa yang menarik perhatian ialah batu-batu bergemerlapan pada veil dan baju kurung pahang Mira sangat cantik. Malah Mira memakai veil yang berbentuk hoodie. Wah, memang unik sangat !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji busana pengantin Mira yang nampak sangat cantik dengan dihiasi manik dan batu bergemerlapan. Antara komen-komen mereka :

” Simple je tapi cantik sangat!! Paling cantik yg pernah saya lihat.. “

” Masha Allah.. cantik nyaaa , So beautiful and elegant… “

” Sgt gigih rizmanruzaini dgn batu batu tuu. ini bukan simple.. ini exclusive! “

” Baju cntik makeup cntik senyuman manis alahai perfect la.. indahnya Ciptaan Allah swt.. “

” Cantik.. Tp klo ada crown sikit mayb lg tmbh seri pengantin ni.. “

” Blink2 kt veil dia tu mcm da jait kt shawl pulakk.. “

” Cantiknya baju.. sangat2 bangsawan.. “

” Baju mng dh cntik tmbh org yg mnis pkai lgi brtmbh cnti ayu gtu rizmanruzaini trbaik rekaan bju2 abg bt ske tgk.. “

Part veil Mira sememangnya sangat cantik. Ia nampak seperti dijahit terus pada tudung walaupun sebenarnya ia berasingan. Rekaan Rizman Ruzaini sememangnya tidak pernah menghampakan pelanggan mereka. Selamat pengantin baru kepada Mira Filzah dan Wan Emir !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizman Ruzaini, Inai Jari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..