” Sampai nampak tul4ng Aqeef Anaqi puasa, bersabarlah nak.. ” – Amar Baharin

Kongsi Gambar Family Di Instagram, Posting Amar Baharin Buat Ramai Terhibur. Alahai Anaqi, Puasa Betul Ke Puasa Yang Yang Yok Ni !!

Sejak lahirnya adiknya Ayra Aryssa, anak sulung kepada Amar Baharin dan Amyra Rosli ini semakin bijak dan menunjukkan sikap abang-abangnya. Aqeef Anaqi si comel yang mempunyai ramai pengikut dan sedikit sebanyak tempias kepopulariti daddy dan mummynya itu terkena kepadanya.

Anaqi kini sudahpun berusia 2 tahun 6 bulan. Abang dan anak yang cukup baik dan kurang meragam, Anaqi sudah mula belajar bacaan ayat suci Al-Quran dan doa-doa harian. Mengharapkan yang terbaik untuk anak lelakinya ini, Amar dan Amyra cuba mendidik sabaik mungkin dari segi agama dan adab seharian.

Kedatangan Ramadhan kali ini juga amat berbeza dengan tahun sebelumnya. Di sebalik perintah kawalan pergerakan yang harus dipatuhi semua orang, hikmahnya hubungan mereka semakin erat dan banyak masa berharga dapat diluangkan bersama. Masa untuk si comel ini juga jadi berganda dan pastinya menggembirakan hati anak kecil ini.

Menerusi akaun Instagram, Amar Baharin telah berkongsikan sekeping gambar beliau bersama Amyra dan Aqeef Anaqi. Anaqi yang memakai baju bercorak tulang itu buat Amar terfikir untuk menulis kapsyennya di gambar ini. Ayat Amar yang lucu itu buat peminat terhibur. Alahai.. comel je Anaqi pakai baju tulang tu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen terhibur membaca kapsyen Amar ini. Antara komen-komen netizen :

 ” Kemain puasa sampai nampak tul4ng.. “

” Haha cool g1ler baju anaqi.. “

” Hahaha, caption bapak nya pun.. “

” Tul4ng tu glow in the dark! Kalau tutup semua lampu nanti nampak tul4ng je berjalan.. “

” Tul4ng-tul4ng pun tak apa…. Cumey tetap ada.. “

” Hahaha kemain ye puasa baru 4 hari.. “

” Comelnya anaqi.. Ger4m tengok.. “

Kapsyen memang kena sangat dengan baju. Lucu la Amar ni. Anaqi pun walaupun masih kecil dah mula nak ikut sahur dan puasa biarpun puasa cuma sejam dua. Anaqi si comel yang baik dan bijak Insha Allah. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Anaqi gembira merasai pengalaman berpuasa. Good boy Abang Anaqi !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin, IG Amyra Rosli by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..