” Kesiannya anaknya kecil lagi, baru 2 tahun dip4ksa makan masa tidur.. ” – Netizen

Kongsi Video Aqeef Anaqi Disuap Makan Ketika Dalam Keadaan Mamai, Netizen R1sau Anaqi Tersed4k !!

Kedatangan Ramadhan membawa erti dan pengertian yang bermakna buat seluruh umat Islam. Di sebalik musib4h pasti ada hikmah yang diaturkan Allah. Baik tua, muda, kecil mahupun besar merasai kelainan Ramadhan kali ini. Ramdhan yang pastinya akan menjadi kenangan dan sejarah dalam hidup semua orang.

Bagi keluarga kecil pelakon Amar Baharin, Ramadhan tahun ini memberikan lebih kebahagiaan apabila mereka menyambutnya berempat. Amyra Rosli, Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa melengkapi keluarga ini. Anak lelakinya Anaqi yang baru berusia 2 tahun 6 bulan juga nampak teruja menyambut puasa kali ini.

Anaqi kini sudah mula dilatih berpuasa dan bangun sahur awal pagi untuk bersama-sama menjalani ibadah ini bersama daddy dan mummynya. Walaupun dalam keadaan mengant0k, kerana teruja mahu berpuasa tetap digagahkan juga menelan makanan. Biarlah puasanya puasa yang yang yok sahaja. Hehehe !!

Menerusi akaun Instagram Aqeef Anaqi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Anaqi turut serta bersahur. Dalam keadaan mamai dan mengantuk, masih minta disuapkan dan mengunyah apa sahaja yang disuap oleh mummy walaupun mata terpejam. Kelakar lah Anaqi ni. Comel sangat !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Sahur.. sahur… . . #aqeefanaqi #2y6m

A post shared by Aqeef Anaqi Bin Amar (@aqeefanaqi) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Anaqi ini. Antara komen-komen mereka :

” Hahahaha confuse nak makan ke nak tido. Comellll nyaaaaaa.. “

” Tidur pun mulut still boleh mengunyah hahahhahaha.. “

” Alolo. Usaha juga si comel sahur, good boy.. “

” Sabar ya menjadi seorang ibu… Good la anaqi.. Nak tido ke nak makan tu. Comey tul awak ni… Moga jadi anak yang soleh ye.. “

” Paling style ni sahurnya sambil tidur ea anaqi.. “

” Tidur pun boleh makan. So cuteeee.. “

” Makan sambil tido pon comel. Eee ger4m.. “

” Pesen apa sahur tu Anaqi. Comel sangat.. “

Namun ada jua yang mempersoalkan tindakan mereka menyuap makan kepada Anaqi sedangkan anak itu sedang mamai hendak tidur.

Alahai Abang Anaqi, punyalah nak ikut daddy mummy bersahur. Sampai macam tu sekali gayanya. Bak kata orang melentur buluh biar daripada rebungnya. Netizen itu tegur mungkin sebab dia r1sau dan sayang. Teguran yang baik kita ambil sebagai nasihat. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Anaqi menjadi anak soleh sebagaimana impian keluarga. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqeef Anaqi, IG Amar Baharin, IG Amyra Rosli by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..