” Sampai ket4p bibir menahan ger4m kat adik, haha.. ” – Netizen

Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Shukor Kongsi Video Gelagat Anak Lelakinya, Noah Sedang Menyikat Rambut Adik Kecilnya, Emelia Buat Ramai Terhibur. Muka Adik Pasr4h Betul Kena Sikat Rambut Dengan Abang !!

Bagi yang mengikuti media sosial angkasawan negera, Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Shukor, pasti tahu dia seorang yang tidak lokek berkongsi ilmu berkenaan penjagaan anak-anak kepada orang ramai. Malah, tak hairanlah jika akaun Instagram milik Dr Sheikh Muszaphar sering menjadi tumpuan.

Terbaru, Dr Sheikh ada berkongsi video gelagat anak lelakinya, Noah bersama adik kecilnya, Emelia. Menerusi video itu, kelihatan Noah sedang menyikat rambut Emelia. Tulis Dr Sheikh Muszaphar pada posting, dia mengucapkan terima kasih kepada Noah kerana membantunya menyikat rambut Emelia.

Selain itu, tulis Dr Sheikh Muszaphar lagi, mendapat pert0longan daripada anak-anak meskipun perkara terkecil seperti itu dapat memberikan manfaat yang baik dan aktiviti seperti ini juga akan mengeratkan kasih sayang antara adik-beradik.

Hingga kini, perkongsian video Noah dan Emelia telah ditonton sebanyak 126,159 ribu tontonan dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Bagus Noah, bantu daddy menguruskan adik Emelia.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Noah yang sedang menyikat rambut Emelia dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Baiknya abang, t0long sikat rambut adik, sampai ket4p bibir menah4n ger4m kat adik tu, haha.. “

” Emelia pun baik jer disikat rambut oleh abangnya. So sweet brother Noah. Redha je Emilia sayang, so cute.. “

” Noah’s face, ger4m dengan kecomelan Emilia ke tu, haha. Emelia’s face like asking for Dad’s help , hahaha.. “

” Sambil sikat, sambil menyanyi amboiiiii kemas betul Noah. Nampak sayang betul Noah kat Emelia tu.. “

” Emelia was like ‘Daddy are you sure this is okay. Muka reaksi masing-masing memang comel betul, hehe.. “

” Sweet sungguh Noah. Rajin betul Dr melayan anak-anak. Saya suka tengok video anak-anak Dr, menghiburkan hati.. “

” Alaaaa so cuteeee Noah, ger4m-ger4m je dengan adik Emelia tu. I love his husky voice, so s3xy.. “

Comel tengok Noah dan Emelia dalam video tu, kelihatan Noah memang abang yang penyayang. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap dengan perkongsian video daripada Dr Sheikh Muszaphar tersebut dapat membantu ibu bapa di luar sana mengeratkan lagi hubungan kasih sayang anak-anak.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..